Home / Beauty  / Μία νέα make up συλλογή για τους λάτρεις του hip hop

Μία νέα make up συλλογή για τους λάτρεις του hip hop

Μία νέα make up συλλογή για τους λάτρεις του hip hop
Η hype Milani x Salt-N-Pepa beauty συλλογή. 

Μία νεά συλλογή με καλλυντικά έρχεται για να ενθουσιάσει τις beautistas ανά τον κόσμο, με μία φρέσκια σούπερ συνεργασία στον beauty κόσμο. Το hip hop συγκρότημα Salt-N-Pepa ενώνει τις δυνάμεις του με το brand Milani Cosmetics για ένα collab που ενώνει τον κόσμο της μουσικής με αυτόν της ομορφιάς και έρχεται να ταράξει τα νερά, φυσικά με την καλή έννοια.  

 

 

Μία νέα make up συλλογή για τους λάτρεις του hip hop

 

H συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ραπ μουσική αλλά και το στυλ των ’80s and ’90s και φέρει ένα καταπληκτικό packaging, καθώς οι θήκες των items θυμίζουν θήκες cd και αντίστοιχα το περιτύλιγμα θυμίζει εξώφυλλα cd, αναπαριστώντας τις “φωνές” του συγκροτήματος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στη γυναικεία hip hop σκηνή της Αμερικής. 

 

H collection περιλαμβάνει κραγιόν, μολύβια χειλιών και δύο υπέροχες κασετίνες με παλέτες από highlighters και σκιές για τα μάτια σε ποικίλες αποχρώσεις. Ανακαλύψτε περισσότερα για την hype beauty collection στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

 

www.milanicosmetics.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!