Home / Beauty  / Μία νέα συλλογή καλλυντικών που μας φτιάχνει τη διάθεση

Μία νέα συλλογή καλλυντικών που μας φτιάχνει τη διάθεση

Η πολύ χαριτωμένη Hola Chola collection.

Μία νέα πολύχρωμη συλλογή από καλλυντικά και beauty items κυκλοφορεί φέρνοντας στη make up συλλογή μας μία νότα χαράς και ζωντάνιας. Ο λόγος για τη συλλογή Hola Chola collection που αποτελεί προϊόν συνεργασίας των brands Becky G x ColourPop, που είναι πολύχρωμη, έχει ελκυστικό packaging και φιλιδοξεί να φέρει στην καθημερινότητά μας ένα μοντέρνο και χαρούμενο touch. 

 

 

 

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στα μαγαζιά και περιλαμβάνει μία παλέτα με 12 αποχρώσεις σκιών για τα μάτια σε matte υφή, 3 kits με lip glosses, 2 bronzers, ένα υγρό liner και το εξαιρετικά χαριτωμένο Roller Gloss με γεύση κεράσι. Άλλωστε το κεράσι είναι ο πρωταγωνιστής στη συγκεκριμένη συλλογή, γεγονός που την κάνει ακόμη πιο χαριτωμένη και σούπερ. 

 

 

 

Εαν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, ενόψει και των εορτών, η συλλογή είναι must-have kit για τις beautistas και γενικά όσες αγαπούν το μακιγιάζ. Και το πιο τέλειο; Θα σας φτιάξει τη διάθεση. 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη beauty collection στο www.colourpop.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!