Home / Beauty  / Μία γλυκιά beauty συλλογή εμπνευσμένη από φράουλες

Μία γλυκιά beauty συλλογή εμπνευσμένη από φράουλες

Μία γλυκιά beauty συλλογή εμπνευσμένη από φράουλες
Ό,τι πρέπει για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ. 

Μόλις κυκλοφόρησε και μας έχει κατενθουσιάσει. Ο λόγος για την καλοκαιρινή make up συλλογή από το brand Lunar Beauty, που είναι εμπνευσμένη από φράουλες. Η νέα beauty collection αποτελείται από 4 extra summery και λαμπερά προϊόντα μακιγιάζ με ζωηρές, ανοιχτές αποχρώσεις και υπέροχο άρωμα που θα σας σαγηνεύσει. 

 

Μία γλυκιά beauty συλλογή εμπνευσμένη από φράουλες

 

 

Lunar Beauty Summer Collection

Το brand έχει λανσάρει στο παρελθόν και άλλες καταπληκτικές συλλογές που έχουν κερδίσει την καρδιά των beautistas και όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο και η επόμενη beauty συλλογή του θα ήταν ελκυστική. Η νέα σειρά περιλαμβάνει δύο υγρά κραγιόν, ένα lip gloss και μια σούπερ παλέτα με σκιές για τα μάτια που μυρίζει σαν ένα μπολ με φρέσκιες, λαχταριστές φράουλες. Η Lunar Beauty Summer Collection υπόσχεται τέλειο μακιγιάζ στις διακοπές, γεμάτο ζωντανά χρώματα που θα φτιάξουν τη διάθεσή σας.  

 

Μία γλυκιά beauty συλλογή εμπνευσμένη από φράουλες

 

Για περισσότερα infos μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο site του beauty brand. 

lunarbeauty.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!