Home / Men  / Μήπως να της κάνετε δώρο ένα gadget;

Μήπως να της κάνετε δώρο ένα gadget;

Μήπως να της κάνετε δώρο ένα gadget;
Σκεφτείτε το! Θα λατρέψει ένα χρήσιμο και κομψό gadget – Μέρος 1

Αν ψάχνετε τι δώρο θα πάρετε στην αγαπημένη σας φέτος τα Χριστούγεννα, μην ξεχνάτε τα gadget.

Ναι, μπορεί να μην έχουν την ίδια βαρύτητα με τα κοσμήματα ή κάποιο κομψό ρούχο που είναι οι πιο κλασικές επιλογές δώρου όμως είναι επίσης χρήσιμα. Οι γυναίκες αγαπούν εξίσου την τεχνολογία και ψάχνουν εκείνες τις έξυπνες και λειτουργικές συσκευές που θα δώσουν λύση σε θέματα που τις απασχολούν στην καθημερινότητά τους με στυλ. Μάλιστα, μην ξεχνάτε το στυλ, είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά. 

 

Master & Dynamic’s high-end headphones.

Είναι πολύ κομψά και χρηστικά. Ο προσεγμένος σχεδιασμός τους σε συνδυασμό με το καφέ δέρμα τα μεταμορφώνουν σε πολυτελή αξεσουάρ που επίσης παρέχουν υψηλή ποιότητα ήχου και πολλές άλλες λειτουργίες, όπως ασύρματη σύνδεση. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

 

Μήπως να της κάνετε δώρο ένα gadget;

 

 
AirPods Pro.

Επίσης ασύρματα, αποτελούν μία άλλη εξίσου εύχρηστη επιλογή ακουστικών. Τα διάσημα AirPods Pro της Apple μοιάζουν με μικρά, minimal κοσμήματα που προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα ήχου και η αγαπημένη σας μπορεί να τα παίρνει μαζί της όπου κι αν πηγαίνει, καθώς πιάνουν κυριολεκτικά ελάχιστο χώρο στην τσάντα της. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

 

 

Τέλειο gadget δώρο για εκείνη που αγαπά τη μουσική.

 

 

 

Kodak Ultra Mini Portable Projector.

Ιδανικό αν η αγαπημένη σας αγαπά τις βραδιές σινεμά. Ο μίνι προτζέκτορας της Kodak σας επιτρέπει να τον πάρετε παντού μαζί σας, καθώς είναι μικρός σε μέγεθος και φορητός και να απολαύσατε ρομαντικές βραδιές σινεμά όπου εσείς επιθυμείτε. Όταν με το καλό επιστρέψουμε στην κανονικότητα αυτό το δώρο θα βρει την πραγματική του αξία. 

 

 

 

Bamboo Record Player.

Αν η αγαπημένη σας λατρεύει να ακούει μουσική και έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στα vintage αντικείμενα τότε θα λατρέψει αυτό το πικαπ. Είναι φτιαγμένο από μπαμπού, υλικό που του δίνει έναν ξεχωριστό, hype χαρακτήρα, συνολικά είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά και έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Πίσω από αυτό κρύβεται ο γιος του θρύλου Bob Marley, Rohan Marley, ο οποίος προσδοκά να φτιάχνει συσκευές που ακολουθούν την κυκλική οικονομία και προστατεύουν το περιβάλλον. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Μήπως να της κάνετε δώρο ένα gadget;

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!