Home / Fashion  / #ΜένουμεΣπίτι με στυλ από την Yamamay

#ΜένουμεΣπίτι με στυλ από την Yamamay

yamamay

Όμορφα και ιδιαίτερα, όπως πάντα, τα outfits που προτείνει η Yamamay, για τις στιγμές μας στο σπίτι.

Όλοι μας προετοιμαζόμαστε για αλλαγές στον καθημερινό τρόπο ζωής μας, ακολουθώντας τα μέτρα ελέγχου που ανακοινώνονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει: #Μένουμε_σπίτι #StayHome,  όσο περισσότερο μπορούμε, για το καλό όλων!                         

Ας μην ξεχνάμε όμως και το στυλ μας!  

yamamay

 

Η Yamamay προσφέρει μια ευρεία επιλογή από πρακτικά και ευέλικτα ρούχα, που μπορούμε να φοράμε κατά τη διάρκεια της εργασίας από το σπίτι ή για να χαλαρώνουμε με άνεση, αντιμετωπίζοντας τη μέρα μας με στυλ και ανεβάζοντας τη διάθεσή μας.

 

yamamay yamamay

 

Μέσα από το online κατάστημα www.yamamay.com μπορούμε να νιώσουμε άνετα και κομψά, χωρίς να χρειάζεται να βγούμε από το σπίτι και με δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες από €59 και άνω!

 

YAMAMAY

YAMAMAY YAMAMAY

 

Πιτζάμες, Νυχτικά, Φόρμες και Homewear. Aπό τα πλέον απλά μοντέλα μέχρι τα πιο εκλεπτυσμένα, με ένθετες δαντέλες και αντιθέσεις. Όλα συνδυάζονται μεταξύ τους, αλλά και με ασορτί σετ εσώρουχων. Σατέν ή βαμβάκι, φωτεινές μονοχρωμίες ή εμπριμέ, σε αποχρώσεις όπως του φιστικί  του baby blue και του ανοιχτού ροζ.

 

YAMAMAY

YAMAMAY

 

Πολλές και οι επιλογές ενδυμάτων που είναι είναι διαθέσιμες για τους άνδρες: t-shirts, shorts, πιτζάμες, όλα σε απαλό βαμβάκι.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο yamamay.com 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?