Home / Fashion  / Λινά: Εντάξτε στο στυλ σας το ύφασμα του καλοκαιριού

Λινά: Εντάξτε στο στυλ σας το ύφασμα του καλοκαιριού

9 λινά κομμάτια, που θα σας πείσουν να φορέσετε το ύφασμα του καλοκαιριού, και πώς να τα συνδυάσετε.

 

Όπως το χειμώνα έχουμε τα μάλλινα, έτσι το καλοκαίρι έχουμε τα λινά. Εμπλουτίζουμε τη γκαρνταρόμπα μας με εκπληκτικά κομμάτια για effortless summer style. Το συγκεκριμένο ύφασμα προσφέρει, αβίαστα, ένα δροσερό, ελαφρύ και αέρινο outfit, που θα λατρέψετε. Signature λινό κομμάτι είναι το πουκάμισο. Βολικό, και απίστευτα σικάτο, απογειώνει τις εμφανίσεις μας και μαρτυράει τις στιλιστικές μας ικανότητες.

 

 

Οι λινές πουκαμίσες αποτελούν εξαιρετική επιλογή και για την παραλία, πάνω από το μαγιό σας. Επενδύστε σε λινό παντελόνι ή shorts, τα οποία θα συνδυαστούν υπέροχα με τα σανδάλια ή τις εσπαντρίγιες σας. Ανατρέχοντας σε vintage καρτ ποστάλ των fashion icons, προηγούμενων δεκαετιών, βλέπουμε το λινό να πρωταγωνιστεί σε διάσημα καλοκαιρινά θέρετρα. Ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να τολμήσετε ένα total line outfit ή ένα λινό φόρεμα. Δώστε προσοχή στο print που θα επιλέξετε να το συνδυάσετε, προτιμήστε να αποφύγετε τη σύνδεση λινού με σατέν, αλλά τολμήστε το με knitted items. Προσθέστε κοσμήματα και επιλέξτε μια τσάντα με έντονο χρώμα. Για καλοκαιρινές βραδιές, επιλέξτε ένα λινό blazer.

 

Zara

Courtesy of Zara

 

Mango

Courtesy of Mango

 

Zimmermann

Courtesy of Zimmermann

 

Nk

Courtesy of NK

 

Zara

Courtesy of Zara

 

Isabel Marant

Courtesy of Isabel Marant

 

Jacquemus

Courtesy of Jacquemus

 

Fendi

Courtesy of Fendi

 

Alberta Ferretti

Courtesy of Alberta Ferreti

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.