Home / Fashion  / Λευκό Παντελόνι: Πώς να το συνδυάσετε το χειμώνα

Λευκό Παντελόνι: Πώς να το συνδυάσετε το χειμώνα

Λευκό παντελόνι

Stylish τρόποι και tips για να αναδείξετε το λευκό παντελόνι, ακόμα και το χειμώνα, και να το εντάξετε στη γκαρνταρόμπα σας.

 

Το street style αποτελεί μεγάλη υπόθεση στον κόσμο της μόδας. Καθορίζει τις τάσεις, τα fashion shows, το καθημερινό μας στυλ και είναι μεγάλο μέρος κάθε εβδομάδας μόδας. Οι δρόμοι παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα και εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε. Ένα μεγάλο και διαχρονικό ερώτημα είναι αν πρέπει να φοράμε το λευκό μας παντελόνι το χειμώνα. Ακόμα και αν το λευκό θεωρείται χρώμα του χειμώνα, προτιμούμε συνήθως τις πολύ σκούρες αποχρώσεις. Η απάντηση, λοιπόν, είναι ναι, αρκεί να το συνδυάσουμε σωστά.

 

 

Αρχικά, ένα total white look είναι μια υπέροχη επιλογή, που θα δημιουργήσει ένα σύνολο που θα ξεχωρίσει. Πολλές celebrities το προτιμούν και το αναδεικνύουν μοναδικά. Ένας από τους καλύτερους και ανατρεπτικούς τρόπους να το φορέσετε, το γνωστό και αγαπημένο layering. Κάμελ, γήινες ή και σκούρες καφέ αποχρώσεις, θα συνοδέψουν εκπληκτικά το λευκό παντελόνι. Oversized ή κοντά παλτό, μάλλινα πουλόβερ και jackets είναι οι κατάλληλοι σύμμαχοι σας.

 

 

Μια safe, αλλά πάντα διαχρονική επιλογή, το μαύρο. Black and white θα είναι πάντα in fashion σε κάθε εποχή. Ένας συνδυασμός που θα σας λύσει τα χέρια, όταν δεν έχετε τόση έμπνευση. Τέλος, το λευκό παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα έντονα χρώματα. Γκρι, κόκκινο, πράσινο και μπλε συνθέτουν δυνατούς και κομψούς συνδυασμούς. Τολμήστε το και με άλλες αποχρώσεις του λευκού, για ένα πιο αρμονικό και ιδιαίτερο σύνολο.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.