Home / Good Life  / Art & Culture  / Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Suicide Squad!

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Suicide Squad!

Δείτε το trailer της πολυπόθητης ταινίας Suicide Squad, καθώς και όλα τα τελευταία νέα.

 

 

Η συμμορία των κακών super ηρώων της DC επιστρέφει ανανεωμένη! Μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς των social media της Warner Bros έγινε γνωστό το trailer της πολυσυζητημένης ταινίας, Suicide Squad. Το θέμα του καινούργιου film φαίνεται να μοιάζει αρκετά με την προηγούμενη ταινία, αλλά το cast έχει αλλάξει πολύ. Ακόμα και αν η πρώτη αποτελεί μεγάλο box office hit δίχασε κοινό και κριτικούς. Οι προσδοκίες και η αγωνία για το τι πρόκειται να δούμε έχουν χτυπήσει “κόκκινο”!

 

 

 

Η Margot Robbie επιστρέφει στο ρόλο της λατρεμένης Harley Quinn, η Viola Davis ως Amanda Waller και ο Jai Courtney ως Captain Boomerang. Το cast συμπληρώνουν οι: Iris Alba, John Cena, Peter Capaldi, Joel Kinnaman, κ.α. Ο θρυλικός Sylvester Stallone θα χαρίσει τη φωνή του στον animated χαρακτήρα της ταινίας “King Shark”. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο James Gunn, δίνοντας ένα 70s war-action στυλ.

 

 

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους και στο κανάλι HBO Μax στις 6 Αυγούστου.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.