Home / Fashion  / Κυκλοφόρησε το lookbook της συνεργασίας Simone Rocha X H&M!

Κυκλοφόρησε το lookbook της συνεργασίας Simone Rocha X H&M!

Simone Rocha
Επιτέλους τα H&M χάρισαν στο κοινό μια πρώτη γεύση από όσα σχεδιάστηκαν από την ταλαντούχα Simone Rocha.

 

Πριν από ένα μήνα έγινε γνωστό πώς το διάσημο brand ρούχων H&M αποφάσισε να συνεργαστεί με την ιρλανδή σχεδιάστρια Simone Rocha. Αυτές τις ημέρες έγινε και η επίσημη κυκλοφορία του lookbook, ενθουσιάζοντας τους fans του brand και της Simone Rocha. Πρόκειται για μια ρομαντική σειρά ρούχων που γιορτάζει τη πολυπολιτισμική κληρονομιά της σχεδιάστριας. Παίρνοντας μια πρώτη γεύση, επιβεβαιώνεται το πόσο εντυπωσιακές και μοναδικές είναι οι δημιουργίες που προέκυψαν από αυτή τη συνεργασία.

 

Simone Rocha

Courtesy of H&M

 

Φουσκωτά φορέματα με τούλι μας θυμίζουν μια άλλη εποχή. Λουλούδια και όμορφα σχέδια, κεντημένα στα ρούχα, κυριαρχούν στη συλλογή. Μαύρο, άσπρο, κόκκινο και ροζ αναδεικνύουν το ρομαντισμό και τη θηλυκότητα που επιθυμεί να αποτυπώσει η σχεδιάστρια. Τα μαργαριτάρια, οι μικροί κρύσταλλοι, οι χάντρες και οι πέρλες προσδίδουν ένα elegance. Πηγή έμπνευσης η ιστορία και η μόδα της πατρίδας της Simone, καθώς και η επαφή της με άλλους πολιτισμούς.

 

Courtesy of H&M

 

“Όλα τα κομμάτια δημιουργήθηκαν από ιδέες και έμπνευση που διαμόρφωσαν εμένα και το brand μου τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τα βλέπω να φοριούνται, να ερμηνεύονται και να διαμορφώνονται με νέους τρόπους”, δηλώνει η Rocha.

 

Courtesy of H&M

 

Αναμένουμε την κυκλοφορία της εκπληκτικής συνεργασίας στις 11 Μαρτίου, μέσα από το official site.

 

Courtesy of Simone Rocha X H&M

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.