Home / Good Life  / Art & Culture  / Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το reboot του Gossip Girl

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το reboot του Gossip Girl

Το Gossip Girl επιστρέφει στις 8 Ιουλίου και έχουμε το πρώτο trailer.

 

Good News Upper East Siders! Το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο reboot του αγαπημένου Gossip Girl. Μια από τις πιο iconic fashion και teenage σειρές πρόκειται να αποκτήσει reboot και οι fans είναι ενθουσιασμένοι. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί που θεωρούν πώς είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια, καθώς τίποτα δε μπορεί να ξεπεράσει την επιτυχία του πρώτου. Στις 8 Ιουλίου θα γίνει η πρεμιέρα της νέας σειράς.

 

 

Στο πρώτο trailer γνωρίζουμε το cast και ακούμε ξανά την iconic φωνή της Kristen Bell, η οποία επιστρέφει στο ρόλο της αφηγήτριας. Από την πρώτη γεύση και τις πρώτες εικόνες, βλέπουμε ήδη τον έλεγχο του Gossip Girl, αλλά και τις εκπληκτικές fashion επιλογές του cast. Ανυπομονούμε για την πρώτη προβολή και ευχόμαστε να δούμε κάτι αξιόλογο, που θα συνεχίσει την “κληρονομιά” της original και λατρεμένης σειράς.

 

 

XOXO

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.