Home / Fashion  / Κυκλοφόρησε η συλλογή του Heron Preston για τον Calvin Klein

Κυκλοφόρησε η συλλογή του Heron Preston για τον Calvin Klein

Heron Preston

Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή συλλογή του Heron Preston για τον Calvin Klein, με πρωταγωνίστριες την Kaia Gerber και την Ashley Graham.

 

Courtesy of Calvin Klein

 

Νωρίτερα αυτού του μήνα, ο Calvin Klein ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις του με τον καλλιτέχνη και σχεδιαστή Heron Preston. Μέσα από τη συνεργασία τους, κυκλοφόρησε μια εκπληκτική συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Η καμπάνια “Heron Preston for Calvin Klein” διαθέτει unisex κομμάτια από εσώρουχα, jeans και casual items. Πρωταγωνίστριες οι δυναμικές και ταλαντούχες Kaia Gerber και Ashley Graham, οι οποίες ταίριαξαν με το ύφος και την αισθητική των ρούχων.

 

Courtesy of Calvin Klein

 

“Ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή για πραγματικούς ανθρώπους. Είδα αυτή τη συλλογή να μιλάει, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη ομάδα φίλων, μου αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο. Ήθελα να κάνω διάκριση ανάμεσα στο να φοράω ρούχα και μετά να μένω σε αυτά. Αυτή είναι μια συλλογή στην οποία ήθελα πραγματικά να τη ζουν οι άνθρωποι”, δηλώνει ο σχεδιαστής.

 

Courtesy of Calvin Klein

 

Στην καμπάνια συμμετείχαν και οι rappers Lil Nas X και Lil Uzi Vert, ο skateboarder Stevie Williams, η ηθοποιός Jordan Alexander και η σύντροφος του σχεδιαστή Sabrina Albarello. Πρόκειται για μια σειρά ρούχων, που εμπνέεται από τις εμβληματικές διαφημίσεις του brand στα 90s και αναγεννιέται με το signature πορτοκαλί του Heron. 

 

Courtesy of Calvin Klein

 

www.calvinklein.com

 

Heron Preston

Courtesy of Calvin Klein

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.