Home / Men  / Grooming  / Κρατήστε απαλά τα χέρια σας και τον χειμώνα

Κρατήστε απαλά τα χέρια σας και τον χειμώνα

Απαλά χέρια και τον χειμώνα με αυτά τα tips. 

Αν θέλετε τα χέρια σας να είναι απαλά και περισσότερο εάν κάνετε κάποια εργασία που τα ταλαιπωρεί, κάνοντας το δέρμα στα άκρα σας πιο σκληρό τότε καλό είναι να εφαρμόσετε απλά αλλά αποτελεσματικά tips. Μην ξεχνάτε πως τα περιποιημένα χέρια είναι ιδιαιτέρως ελκυστικά στο αντίθετο φύλο, γεγονός που καθιστά την ανάγκη να τα φροντίζετε και να τα διατηρείτε απαλά, επιτακτική. 

 

 

Κρατήστε απαλά τα χέρια σας και τον χειμώνα

 

 

Δοκιμάστε το scrub. 

Ένα απαλό scrub θα απομακρύνει από τα χέρια σας τα νεκρά κύτταρα και ό,τι περιττό, συμβάλλοντας σε πιο περιποιημένα και μαλακά άκρα. Μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας ένα scrub χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας αφρόλουτρο και λευκή ή μαύρη ζάχαρη και να το εφαρμόσετε με ευγενικές κινήσεις, για να αποφύγετε τον τραυματισμό και να απολεπίσετε επιτυχημένα τα χέρια σας. 

 

Μην ξεχνάτε την ενυδατική. 

Η ενυδατική κρέμα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη τον χειμώνα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι καιρικές συνθήκες ταλαιπωρούν το δέρμα με αποτέλεσμα να το κάνουν πιο τραχύ. Η χρήση όμως ενυδατικής κρέμας βοηθά σε ένα βελούδινο δέρμα. Επιλέξτε κρέμες από αλόη ή και θρεπτικά έλαια. 

 

 

Κρατήστε απαλά τα χέρια σας και τον χειμώνα

 

 

Φορέστε γάντια. 

Τι πιο απλό από το να φορέσετε τα γάντια σας; Αφενός θα σας προστατέψουν από το κρύο και αφετέρου θα κρατήσουν την απαλότητα στα χέρια σας. Αν δεν έχετε γάντια, αγοράστε αμέσως. 

 

Επενδύστε σε μία μάσκα. 

Υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένες μάσκες ενυδάτωσης χεριών, οι οποίες προσφέρουν ακόμη πιο απαλό δέρμα και αν χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με την ενυδατική κρέμα, κάνουν θαύματα. Κάντε τη μάσκα μία με δύο φορές την εβδομάδα και σύντομα θα δείτε θεαματική αλλαγή στα άκρα σας. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!