Home / Beauty  / Κρέμες χεριών με λουλούδια από το Byredo

Κρέμες χεριών με λουλούδια από το Byredo

Το beauty brand Byredo κυκλοφορεί τρεις συλλεκτικές κρέμες χεριών, με βάση τα λουλούδια.

 

Φέρνοντας νοσταλγία για τα ταξίδια, με το νέο άρωμα, το Byredo επιστρέφει με τρεις συλλεκτικές κρέμες χεριών. Οι μυρωδάτες και απαλές κρέμες διατίθενται σε 3 versions, τη Mojave Ghost, τη Rose of no man’s land και τη Bal d’Afrique. Θέτοντας ως βάση τα λουλούδια, διεγείρει τις αισθήσεις μας, προσφέροντας θαυματουργές και καταπραϋντικές κρέμες. Εκτός από την εκπληκτική υφή τους, σε ενθουσιάζει και η συσκευασία τους. Τρεις σωλήνες με κόκκινο, κίτρινο και μπλε πουά.

 

 

Κάθε κρέμα έχει να πει και τη δικιά της ιστορία. Η πρώτη αντλεί έμπνευση από τα σπάνια λουλούδια που αναδύονται στην έρημο σαν φαντάσματα. Περιέχει μανόλια, βιολέτα, κέδρο, μόσχο και Nesberry από τη Τζαμάικα. Για τη δεύτερη, πηγή αποτελεί οι νοσοκόμες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ η δημιουργία της προέρχεται από μια μίξη. Κεχριμπάρι, ροδοπέταλα, ροζ πιπέρι και βατόμουρο.

 

 

Τέλος, το Το “Bal d’Afrique” προέρχεται από τις ιστορίες του πατέρα του Ben Gorham, καθώς εξερεύνησε τη Μοζαμβίκη, την Τανζανία και την Κένυα. Το αφρικανικό κατιφές, το περγαμόντο, το bucchu συνδυάζονται με μια βάση από βέτιβερ, μαροκινό κέδρο, βιολέτα και κυκλάμινο. Όλες οι ιστορίες μαζί δημιουργούν έναν πλούσιο ρομαντισμό, που αξίζει να ανακαλύψετε, προσφέροντας στα χέρια σας μια μαγική φροντίδα, που θα σας ταξιδέψει.

Photos Courtesy: Byredo

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.