Home / Fashion  / Καρό, μια από τις ισχυρότερες τάσεις της σεζόν!

Καρό, μια από τις ισχυρότερες τάσεις της σεζόν!

Και πως να την εντάξετε με στυλ στο look σας!

Τα fashion trends του φθινοπώρου αναδεικνύουν το παλιό σκοτσέζικο μοτίβο, σε μια από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν και εμείς σας δίνουμε κάποια χρήσιμα tips για να το φορέσετε με τον καλύτερο και πιο stylish τρόπο!

Καρό παντελόνια

Για άλλους είναι τολμηρά και για άλλους εντυπωσιακά. Τα tweed παντελόνια θα φορεθούν πολύ αυτή τη χρονιά και μπορούμε να τα βρούμε σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, κυπαρίσσι και κόκκινο, αλλά και σε πολλά στυλ, διαφορετικά patterns και υφάσματα. Συνδυάστε το με μονοχρωμία στα υπόλοιπα items και θα έχετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Καρό παλτό

Αν μη τι άλλο τα tweed παλτό κεντρίζουν την προσοχή και μαγνητίζουν τα βλέμματα. Αν δεν θέλετε να ρισκάρετε ιδιαίτερα, αλλά να υιοθετήσετε το καρό touch στην εμφάνισή σας επιλέξτε ανάλογα πανωφόρια που θα σας δώσουν stylish πινελιές και νότες απαράμιλλης κομψότητας.

Tweed κουστούμι

Ιδιαίτερο και elegant, το καρό κουστούμι είναι κατάλληλο outfit για το γραφείο, τη βόλτα σας, αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις. Συνδυάστε το με μποτάκια, γόβες ή flat και με όμορφα αξεσουάρ και θα ξεχωρίσετε!

Tweed to tweed

Αυτό κι αν είναι τολμηρό και δύσκολο. Το πάντρεμα των καρό prints είναι ριψοκίνδυνο και εύκολο να μην μας ¨βγει¨όμως αν τελικά πετύχει, μας κάνει πιο fashion από ποτέ!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!