Home / Fashion  / Καπαρντίνα: Το πιο ανοιξιάτικο πανωφόρι

Καπαρντίνα: Το πιο ανοιξιάτικο πανωφόρι

Δείτε πώς να συνδυάσετε και να αναδείξετε την καπαρντίνα, must της φετινής Άνοιξης και συνώνυμο της κομψότητας.

 

Τη φετινή Άνοιξη την περιμένουμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά! Ανυπομονούμε και ελπίζουμε, να καταφέρουμε να φορέσουμε τα λατρεμένα μας ανοιξιάτικα ρούχα. Ένα από τα items που πρέπει να επενδύσετε τη φετινή σεζόν είναι μια υπέροχη και διαχρονική καπαρντίνα. Αποτελεί ένα πανωφόρι για τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου, κομψό και super stylish. Το συναντάμε σε κάθε fashion week και φέτος είναι πιο must από ποτέ! Oversized και casual γραμμές είναι τα απόλυτα trends.

 

Μπορείτε να επιλέξετε μια καπαρντίνα στο διαχρονικό και all time classic μπεζ ή ταμπά. Η εμφάνιση σας θα είναι safe, elegant και σίγουρα εκπληκτική. Ωστόσο, τα fashion girls και τα μοντέλα μας καλούν να πειραματιστούμε. Επιλέξτε ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα, παστέλ ίσως, αλλά και ένα ιδιαίτερο ύφασμα. Θα “ξεφύγετε” από τα basics, κάνοντας μια πιο εκκεντρική και ξεχωριστή εμφάνιση. Μια υπέροχη ιδέα είναι οι καπαρντίνες από vinyl ή δέρμα, οι οποίες προσθέτουν ένα vintage vibe, μιας άλλης εποχής. Συνδυάστε την με jeans, κολάν, παντελόνια, φορέματα, φούστες και με οποιοδήποτε παπούτσι επιθυμείτε! Τέλος, είναι και μια χρήσιμη προσθήκη για να πετύχετε το παριζιάνικο στυλ.

 

Ρίξτε μια ματιά στις επιλογές που σας προτείνουμε.

 

Access Fashion

Courtesy of Access Fashion

 

Tommy Hilfiger

Courtesy of Tommy Hilfiger

 

Karl Lagerfeld

Courtesy of Karl Lagerfeld

 

8 by Yoox

Courtesy of Yoox

 

Mango

Courtesy of Mango

 

Stylish looks για να εμπνευστείτε.

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.