Home / Fashion  / Καλσόν: Πώς να το φορέσετε για να είστε in fashion

Καλσόν: Πώς να το φορέσετε για να είστε in fashion

Καλσόν

Όσα πρέπει να γνωρίσετε για το ποιο καλσόν να επιλέξετε και πώς να το φορέσετε, ώστε να δημιουργήσετε stylish εμφανίσεις.

 

Το καλσόν θεωρείται ένα από τα πιο διαχρονικά αξεσουάρ που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα. Σίγουρα, αν δε φορέσουμε, τα πόδια μας φαίνονται πιο ψηλά και πιο sexy, αλλά οι κρύες θερμοκρασίες δε μας το επιτρέπουν. Συγκεντρώσαμε όλα τα dos και don’ts για να το αναδείξετε κατάλληλα, δημιουργώντας μια υπέροχη εμφάνιση.

 

 

Δώστε προσοχή στο σχέδιο που θα επιλέξετε. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ύφος και το στυλ του υπόλοιπου look σας, καθώς και από την περίσταση. Ένα καλσόν με ένα ιδιαίτερο print ή χρώμα θα αναβαθμίσει το outfit σας! Το διχτυωτό προσδίδει ένα sexiness, το glitter αναφέρεται κυρίως στις γιορτινές μέρες, ενώ το διάφανο διαχρονικό μαύρο είναι η πιο safe και chic επιλογή. Προτιμήστε τα σχέδια να είναι μικρά, διότι θα κολακεύσουν το πόδι σας καλύτερα. Αν επιθυμείτε ένα διάφανο στο χρώμα του δέρματος, τότε η επιλογή αρμόζει να είναι όσο το δυνατόν πιο ίδια με την απόχρωση της επιδερμίδας σας.

 

 

Με τα έντονα χρώματα είναι απαραίτητο να πετύχετε το mix n’ match. Δημιουργήστε χρωματικούς συνδυασμούς που θα στοχεύουν σε ένα αρμονικό και πετυχημένο σύνολο. Το total black look σας θα γίνει ξεχωριστό και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, επιλέγοντας ένα υπέροχο print. Φροντίστε να μη φορέσετε το διχτυωτό με πολύ κοντά φορέματα και φούστες, αποφεύγοντας την υπερβολή στο sexiness. Τέλος, μην παραλείπετε το all time classis μαύρο. Συνδυάστε το με φούστες, φορέματα, blazers για να προκύψει ένα εντυπωσιακό σύνολο.

 

 

Υπάρχουν δεκάδες είδη καλσόν για looks που θυμίζουν style icons. Prints, χρώματα, με πέρλες, floral, με δαντέλα, κ.α. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας και κάντε ένα μοναδικό update στο look σας, με μια ιδιαίτερη πινελιά.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.