Home / Beauty  / Καλοκαιρινή και extra ενυδατική η Hangover Skincare Collection

Καλοκαιρινή και extra ενυδατική η Hangover Skincare Collection

Καλοκαιρινή και extra ενυδατική η Hangover Skincare Collection
Hangover Skincare Collection: Το brand Too Faced κυκλοφορεί για πρώτη φορά skincare beauty items.

Μία νέα summery σειρά από με skincare προϊόντα, κυκλοφορεί το brand Too Faced. H σειρά ονομάζεται Hangover Skincare Collection και περιλαμβάνει τρία ολοκαίνουργια προϊόντα: το Good To Go Daily Moisturiser, Good In Bed Hydrating Serum και το Replenishing Primer. 

 

Καλοκαιρινή και extra ενυδατική η Hangover Skincare Collection

 

3 magical skincare products.

To δέρμα μας έχει περισσότερη ανάγκη από περιποίηση και φροντίδα τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς η ηλιακή ακτινοβολία, οι υψηλές θερμοκρασίες, το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας, το επιβαρύνουν σημαντικά. Η νέα σειρά της Too Faced έχει δημιουργηθεί ακριβώς για αυτό τον σκοπό. Για την προστασία της επιδερμίδας μας το καλοκαίρι. Το Good To Go Daily Moisturiser παρέχει εξαιρετικά ενυδατική δράση στην επιδερμίδα σας και ταυτόχρονα σας προστατεύει από τον ήλιο καθώς έχει δείκτη προστασίας 25 από την UVA και UVB ακτινοβολία. Ένα σούπερ προϊόν για να θωρακίζετε το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Plus: Αποτελεί εξαιρετική βάση για το μετέπειτα μακιγιάζ σας. 

 

Καλοκαιρινή και extra ενυδατική η Hangover Skincare Collection

 

Το Good In Bed Hydrating Serum είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα σας μετά από μία γεμάτη μέρα στη θάλασσα. Απλώστε το στο πρόσωπό σας κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο και νιώστε τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού καρύδας στο δέρμα σας. 

 

Τέλος, το Replenishing Primer που ολοκληρώνει την μαγική Hangover Skincare Collection, εμποτισμένο με νερό καρύδας και άλλα θαυματουργά για το δέρμα συστατικά προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και την ίδια στιγμή παρέχει μια ασυναγώνιστη λάμψη που όλες έχουμε ανάγκη. 

 

Καλοκαιρινή και extra ενυδατική η Hangover Skincare Collection

 

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την νέα skincare σειρά, Hangover Skincare Collection, στο παρακάτω link. 

 

www.toofaced.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!