Home / Good Life  / Καλοκαιρινές tasty συνταγές με αβοκάντο

Καλοκαιρινές tasty συνταγές με αβοκάντο

Καλοκαιρινές tasty συνταγές με αβοκάντο
Το αβοκάντο θα γίνει η βάση σου για τις πιο γευστικές καλοκαιρινές συνταγές.

Ανιχνεύσαμε στο Instagram κάποιες από τις πιο νόστιμες συνταγές με το ευεργετικό για την υγεία μας αβοκάντο. Σου παρουσιάζουμε γευστικές και healthy προτάσεις με πρωταγωνιστή το τροπικό φρούτο με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, φυτικές ίνες και όχι μόνο.

 

Καλοκαιρινές tasty συνταγές με αβοκάντο

Έχω αβοκάντο στο ψυγείο… Τι να φτιάξω;

 

 

Avocado salad.

Μια δροσερή σαλάτα είναι ιδανική για τις πολύ ζεστές μέρες, σαν αυτές που διανύουμε τελευταία. Οι σαλάτες είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, ενώ ταυτόχρονα μας ενυδατώνουν. Τι θα έλεγες για μία νόστιμη συνταγή με ολόφρεσκα ντοματίνια, αγγουράκια, κρεμμυδάκι και βρασμένες γαρίδες; Απλά σούπερ.

Αφενός γευστική και αφετέρου διαιτητική σου δίνει ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι υγιής!

 

 

Avocado toast.

Ξερόψησε φέτες για τοστ για να έχεις ακόμη πιο τραγανιστό αποτέλεσμα και άφησε την γαστρονομική σου φαντασία να οργιάσει. Υπάρχουν πάρα πολύ συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με το αβοκάντο και να έχεις ένα tasty γεύμα.

Μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου γλυκιές ή αλμυρές φέτες για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα.

 

 

Avocado ice cream.

Πώς σου φαίνεται το παγωτό με αβοκάντο; Πάντως στην φωτογραφία δείχνει αρκετά δελεαστικό και το καλύτερο είναι πως είναι πως μπορείς να το φτιάξεις πολύ εύκολα, ενώ αν έχεις παγωτομηχανή και πολύ γρήγορα καθώς σε 20 λεπτά θα είναι έτοιμο.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!