Home / Cozyhome  / Architecture  / Καλοκαίρι, εποχή για τέντες και συστήματα σκίασης

Καλοκαίρι, εποχή για τέντες και συστήματα σκίασης

tentes xatziioakeimides
Από το 1966, η εταιρεία ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο της τέντας και της πρωτότυπης σιδηροκατασκευής, αναλαμβάνοντας τον πλήρη σχεδιασμό και την παραγωγή των πιο εξελιγμένων συστημάτων σκίασης.

 

tente

 

Η εταιρεία ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ βασιζόμενη στην κατασκευαστική τεχνογνωσία της METAFORM παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης. Οι έμπειροι τεχνίτες της εταιρείας αναλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση οικιακών και επαγγελματικών τεντών, αλλά και την επισκευή και γενική συντήρηση παλιών συστημάτων σκίασης.

 

tentes

 

Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και τα πρωτοποριακά υλικά και συστήματα υψηλών προδιαγραφών είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη του χρήστη, όσο απαιτητική κι αν είναι.

 

tentes

 

Η γκάμα επιλογών περιλαμβάνει τέντες (κλασικές, με αντηρίδες ή κασετίνες), συστήματα κάθετης σκίασης, πέργκολες (κλασικές, χωρίς κολόνα, Γερμανίας, Gibus ή βιοκλιματικές), ζελατίνες, panels, γκαζέμπο, στέγαστρα πάρκινγκ, καποτίνες, καθώς και εφελκυόμενες και ειδικές κατασκευές.

 

tentes

 

Παράλληλα, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές λύσεις σκίασης, αλλά και εγγύηση ποιότητας καλής λειτουργίας και αντοχής στον χρόνο.

 

 

Σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, την άμεση εξυπηρέτηση και το εξαιρετικό aftersales service, η εταιρεία ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ καθίσταται No1 επιλογή για την εύρεση, τοποθέτηση και συντήρηση των συστημάτων σκίασης κάθε ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου.

 

Θεσσαλονίκη: Ανθέων 4, Πολίχνη, Τ.: 2310 603792
Χαλκιδική: 1ο χλμ. Νικήτης – Νέου Μαρμαρά, Σιθωνία, Τ.: 23750 71336
www.hatzitentes.gr

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?