Home / Beauty  / Καλλυντικά εμπνευσμένα από τα Φιλαράκια

Καλλυντικά εμπνευσμένα από τα Φιλαράκια

Καλλυντικά εμπνευσμένα από τα Φιλαράκια
Beauty items για τα μάτια εμπνευσμένα απο τα Friends. 

Τα Friends είναι μία σειρά που συνεχίζουμε να βλέπουμε με την ίδια χαρά και έχει αγαπηθεί όσο λίγες από το κοινό. Μετά τη σειρά ρούχων Ralph Lauren x Friends collection εμπνευσμένη από τη Rachel Green, έρχεται από το brand Hot Topic και μία συλλογή με καλλυντικά για τα μάτια σχεδιασμένη από την θρυλική πλέον σειρά τα “Φιλαράκια” και το make up επίσης της Rachel Green. 

 

Καλλυντικά εμπνευσμένα από τα Φιλαράκια

 

Η συλλογή περιλαμβάνει μία παλέτα με σκιές για τα μάτια αλλά και μία σειρά από πινέλα για ολοκληρωμένο και λεπτομερές μακιγιάζ. Η παλέτα έρχεται με 12 νέες αποχρώσεις για τα μάτια σε τόνους του μπλε, του καφέ, του λευκού, του πράσινου και του κόκκινου. Οι αποχρώσεις φέρουν ιριδίζοντα στοιχεία και η παλέτα ονομάζεται “How you doin?”, έχει πάρει δηλαδή το όνομά της από την δημοφιλή ατάκα του Joe. 

 

Καλλυντικά εμπνευσμένα από τα Φιλαράκια

 

Η συλλογή με τα πινέλα είναι τοποθετημένη σε μία μαύρη κυλινδρική θήκη που φέρει πάνω της το logo της σειράς “Friends” και περιλαμβάνει 4 πινέλα για το απόλυτο μακιγιάζ των ματιών. Κάθε πινέλο τέλος, έχει γραμμένη επάνω του μία φράση από τη αγαπημένη μας σειρά. 

 

Καλλυντικά εμπνευσμένα από τα Φιλαράκια

 

Η συλλογή αποτελεί σουπερ beauty δώρο για όσους αγαπούν αφενός το μακιγιάζ και θέλουν να ανανεώσουν τη συλλογή με τα καλλυντικά τους και αφετέρου για όσους για όσους θέλουν λίγη από τη λάμψη της σειράς, που κλείνει φέτος τα 25 χρόνια από την προβολή του πρώτου της επεισοδίου. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!