Home / Good Life  / Κάντε ένα ταξίδι μέσα από ταινίες στο Netflix

Κάντε ένα ταξίδι μέσα από ταινίες στο Netflix
Αφεθείτε σε μοναδικά ταξίδι -α με ταινίες που μπορείτε να δείτε στο Netflix.

Δείτε τις και θα νιώσετε πως ταξιδεύετε, πώς κινείστε σε νέα μέρη, πως ανακαλύπτετε και εσείς νέους τόπους όπως οι κινηματογραφικοί ήρωες.

 

Κάντε ένα ταξίδι μέσα από ταινίες στο Netflix

Ταξιδέψτε μέσα από ταινίες… Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, συνεχίζουμε τις περιπλανήσεις μέσα από τον κινηματογραφικό φακό. Συγκεντρώσαμε ταινίες, ντοκιμαντέρ και σειρές που μπορείς να βρεις και να δεις στο Netflix κάνοντας ένα μοναδικό ταξίδι σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

 

Ταξίδι στην άγρια φύση.

Ο Κρίστοφερ Μακάντλς αποφοιτά από το πανεπιστήμιο και αποφασίζει πως θα εγκαταλείψει την προοπτική μιας εύπορης ζωής, για κάτι που ονειρεύεται. Ξεκινά τη δική του περιπλάνηση με τελικό προορισμό την Αλάσκα. Θα σας συναρπάσει και θα χορτάσετε εικόνες από τη φύση και το μεγαλείο της. 

 

 

 

The Dawn Wall.

Ένα ντοκιμαντέρ που κόβει την ανάσα. Παρακολουθήστε τον Τόμι Κόλντγουελ και τον Κέβιν Γιόργκεσον, καθώς επιχειρούν να αναρριχηθούν στους επικίνδυνους βράχους του Γιοσέμιτι και ειδικότερα στο επονομαζόμενο “Τείχος της Αυγής” του Ελ Καπιτάν, ύψους 3000 ποδιών (914μ.).

 

 

 

100 Days of Solitude.

Ο Ισπανός φωτογράφος Χοσέ Ντίαζ περνά 100 ημέρες μόνος του σε ένα βουνό, όπου κι έρχεται σε επαφή με τη φύση και αποτυπώνει με τον φακό του την ομορφιά του περιβάλλοντος. Perfect Inspo!

 

 

Journey To Greenland.

Ο Τομάς κι ο Τομάς είναι δύο ηθοποιοί μερικής απασχόλησης στα 30 και κάτι τους χρόνια που ζουν στο Παρίσι. Μια μέρα, τους έρχεται μια υπέροχη ιδέα να εγκαταλείψουν την πόλη τους. Πετάνε για το Κουλοσουάρκ, ένα από τα πλέον απομονωμένα χωριά της Γροιλανδίας και εκεί μυούνται στον αρχαίο πολιτισμό των Ινουίτ. Μια κωμωδία που θα σας ταξιδέψει σε τοπία που δεν έχουμε συνηθίσει.

 

 

Εσύ και η Άγρια Φύση.

Ο Μπέαρ Γκριλςπαλεύει με τη φύση στη διαδραστική σειρά “Εσύ και η Άγρια Φύση” με τον θεατή να βοηθά τον περιπετειώδη και ριψοκίνδυνο πρωταγωνιστή να φέρει εις πέρας αποστολές στα πιο δυσπρόσιτα μέρη της γης. Μία σειρά που θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, ταξιδεύοντάς σας παράλληλα σε διάφορα μέρη του κόσμου. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!