Home / Wellness  / Mind  / Κάνε ένα αναζωογονητικό restart με γιόγκα

Κάνε ένα αναζωογονητικό restart με γιόγκα

Κάνε ένα αναζωογονητικό restart με γιόγκα
Επιχείρησε ένα restart στην ψυχολογία σου κάνοντας γιόγκα.

Τι θα έλεγες για μια ολική επανεκκίνηση βάζοντας στην καθημερινότητά σου την γιόγκα; Η κατάνυξη των ημερών είναι μία ευκαιρία για εσωτερική εργασία και βελτίωση, στην οποία συνεισφέρει σημαντικά και η γιόγκα. Είναι μια ευκαιρία για επαφή με την πνευματικότητά μας, για αναθεωρήσεις και detox από καθετί τοξικό. Μπορεί να σε ωφελήσει σημαντικά, να βελτιώσει την ψυχική σου υγεία και να σε κάνει να αισθάνεσαι περίφημα.

 

Κάνε ένα αναζωογονητικό restart με γιόγκα

Μπορείς να ξεκινήσεις γιόγκα σήμερα κιόλας βλέποντας σχετικά προγράμματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο και να βρεις τον πραγματικό εαυτό σου.

 

 

Πώς βοηθά στην κατάθλιψη.

Σύμφωνα με πολυάριθμες έρευνες η γιόγκα μπορεί να έχει θετική επίδραση στην κατάθλιψη και τα άσχημα συνεπακόλουθά της. Φαίνεται πως μαζί με την κατάλληλη ιατρική θεραπεία μπορεί να ανακουφίσει κάποια από τα συμπτώματα ατόμων που πάσχουν από χρόνια κατάθλιψη, συμβάλλοντας στην καλύτερη ψυχική τους υγεία. Με βάση τα παραπάνω λειτουργεί ως ένα επικουρικό εργαλείο στη μάχη κατά της θλίψης και των άσχημων σκέψεων σε ένα μακροπρόθεσμο διάστημα.

 

Πιο ισχυρό ανοσοποιητικό.

Οι σωστές αναπνοές στις οποίες βασίζεται σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό η γιόγκα οδηγούν στην καλύτερη οξυγόνωση του οργανισμού. Ως εκ τούτου γίνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα όργανα κάτι που τη σειρά του βοηθά σε καλύτερη υγεία συνολικά και σε ένα πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Το να είναι άλλωστε κανείς υγιής και να δυνατός απέναντι σε αρρώστιες τον βοηθά να αισθάνεται καλύτερα και να κρατά αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα.

 
Buy buy άγχος και στρες.

Πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα σήμερα, αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του στρες. Εδώ έρχεται η γιόγκα για να μετριάσει τα δυσάρεστα συναισθήματα τους άγχους. Οι κινήσεις που κάνουμε στη γιόγκα, ο τρόπος που διαχειριζόμαστε το σώμα μας και οι πολύ βοηθητικές ασκήσεις αναπνοής συμβάλλουν στην απομάκρυνση άσχημων συναισθημάτων, στον έλεγχό τους καθώς και στην χαλάρωση μυαλού και σώματος.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!