Home / Family  / Κάθε μέρα και μία διαφορετική στολή! Γνωρίστε τον πιο “τρελό” μπαμπά του πλανήτη!

Κάθε μέρα και μία διαφορετική στολή! Γνωρίστε τον πιο “τρελό” μπαμπά του πλανήτη!

Φόρεσε συνολικά 170 στολές μέσα σε μία σχολική χρονιά!

Ξεκινάει αύριο η νέα σχολική χρονιά και αν αναρωτιέστε πώς να κάνετε το παιδάκι σας να νιώθει πιο άνετα, που θα σας αποχωριστεί, σας έχουμε ιδέα…

Ένας μπαμπάς από την Utah των ΗΠΑ, κατάφερε να γίνει τοπικός celebrity τραβώντας πάνω του από βλέμματα μέχρι τηλεοπτικά συνεργεία, όταν αποφάσισε να πηγαίνει τον γιο του στο σχολικό λεωφορείο, ντυμένος κάθε μέρα…καρναβάλι!

      

Ο λόγος, όπως εξήγησε ο ίδιος, ήταν για να νιώθει πιο άνετα ο γιος του με την ιδέα του σχολείου, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως το να φοράει κάθε πρωί μία στολή, για να τον αποχαιρετάει “είναι ο δικός του τρόπος να του λέει σ΄αγαπώ”!

     

Ο ξεχωριστός αυτός μπαμπάς φόρεσε συνολικά, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 170 στολές, όλες διαφορετικές, αφού δεν ήθελε να επαναληφθεί ούτε μία φορά!

    

Έτσι, ο γιος του τον απόλαυσε, μεταξύ άλλων, ως: κλόουν, γιατρό, Jack Sparrow, νίντζα, αλλά και ως νύφη, κοκκινοσκουφίτσα, Wonder Woman και γοργόνα, δημιουργώντας κάθε φορά ένα -αν μη τι άλλο- ενδιαφέρον σκηνικό για το ξεκίνημα της ημέρας του παιδιού του! 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!