Home / Good Life  / Ινσταγκραμικά πασχαλινά αυγά που θα θέλετε να αντιγράψετε!

Ινσταγκραμικά πασχαλινά αυγά που θα θέλετε να αντιγράψετε!

Πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες για τα πιο όμορφα πασχαλινά αυγά, που φτιάξατε ποτέ!

Μια ανάσα από τη Μεγάλη Πέμπτη και για μία ακόμη φορά αναζητούμε ιδέες για να βάψουμε πρωτότυπα πασχαλινά αυγά, που κάνουν τη διαφορά, και δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο πασχαλινό τραπέζι. Ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο όμορφες ιδέες στο Instagram και σας τις προτείνουμε:

 

 

  • Tα αφαιρετικά σχέδια είναι η απόλυτη τάση στη φετινή διακόσμηση, και δε θα μπορούσε να μην εφαρμοστεί και στα πασχαλινά αυγά.  Λίγη ακρυλική μπογιά και ένα μαρκαδοράκι είναι αυτά που χρειάζεστε για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

 

 

  • Μαξιμαλισμός και έντονα χρώματα προτείνει το συγκεκριμένο account και εμείς ήδη ψάχνουμε πινέλα και χρώματα για να πειραματιστούμε.

 

https://www.instagram.com/p/CN4031vjtI0/

 

  • Η ομορφιά και η φρεσκάδα της φύσης στα πασχαλινά αυγά σας! Φέρτε την άνοιξη στο πασχαλινό τραπέζι, με παστέλ χρωματισμούς του πράσινου και ένα λεπτό μαρκαδοράκι. Εμείς δοκιμάσαμε με στυλό-blanco! Το αποτέλεσμα είναι εξίσου ωραίο.

 

https://www.instagram.com/p/CMZMHgxDE7J/

 

  • Το Πάσχα συνδέεται με την κατάνυξη. Το μοβ χρώμα -όπως και στον Επιτάφιο- είναι αυτό που μετά το κόκκινο έχει ταυτιστεί περισσότερο με τις πασχαλινές ημέρες. Βυθίστε λευκά αυγά σε νερό, όπου έχετε ήδη βράσει παντζάρια ή μοβ λάχανο. Η πιο όμορφη, παστέλ μοβ, φυσική βαφή στη διάθεσή σας.

 

 

  • Για εσάς που αποζητάτε λίγη λάμψη στο πασχαλινό τραπέζι, τα τεχνητά φύλλα χρυσού είναι μια καλή λύση για εντυπωσιακά αυγά. Επιλέξτε μια ουδέτερη χρωματική βάση -εμείς αγαπάμε τις dusty αποχρώσεις- και εφαρμόστε εύκολα τα φύλλα χρυσού.

 

 

  • Ωδή στον μινιμαλισμό αποτελεί η συγκεκριμένη ιδέα, για εύκολα και πρωτότυπα πασχαλινά αυγά. Ένα μαρκαδοράκι σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε και λίγη φαντασία, θα σας χαρίσουν το παρακάτω αποτέλεσμα. 

 

 

Όποια κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα τα έχετε δημιουργήσει με αγάπη, και αυτό είναι που μετράει περισσότερο απ’ όλα!

Καλό Πάσχα!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath