Home / Beauty  / Ιδέες για υπέροχο πασχαλινό manicure 

Ιδέες για υπέροχο πασχαλινό manicure 

Ιδέες για υπέροχο πασχαλινό manicure 
Πασχαλινό manicure που μπορείτε να κάνετε μόνες σας! 

Υπέροχες ιδέες για πασχαλινό – και όχι μόνο- manicure που μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας ακόμη κι αν δεν έχετε ιδιαίτερα nail design skills και να αποκτήσετε μοναδικά νύχια matte ή shiny για αυτές τις μέρες. Γιατί μπορεί να #μένουμε σπίτι αλλά μένουμε περιποιημένες πρώτα από όλα για εμάς, για να ανεβάζουμε τη διάθεσή μας και να νιώθουμε όμορφα και δημιουργικές. Με την όρεξη, την επιμονή σας και τη βοήθεια του Youtube φτιάξετε φέτος μόνες σας τα πιο σούπερ πασχαλινά νύχια. 

 

 

pastel nails

Τα pastel χρώματα αποτελούν μία καταπληκτική ιδέα για ένα απλό, αλλά elegant manicure για αυτές τις μέρες. Απλώς βάψτε κάθε νύχι σας με διαφορετική pastel απόχρωση που θυμίζει την άνοιξη και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο. 

 

Ιδέες για υπέροχο πασχαλινό manicure 

Ιδέες για υπέροχο πασχαλινό manicure 

 

 

little dots

Εντυπωσιακά, αρκετά cute και στο κλίμα των ημερών. Τα συγκεκριμένα νύχια μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα και μόνες σας. Απλώς κάντε μικρές λευκές ή άλλου χρώματος βουλίτσες πάνω στα ήδη βαμμένα νύχια σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντογλυφίδα για να ζωγραφίσετε τις βουλίτσες και φυσικά να δοκιμάσετε όσες παραλλαγές φανταστείτε και σας αρέσουν.  

 

 

Ιδέες για υπέροχο πασχαλινό manicure 

 

 

and stripped nails

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κομψές λωρίδες σε συνδυασμό με τις βουλίτσες για ένα ακόμη super σχέδιο. Χρησιμοποιήστε ανοιξιάτικα χρώματα ως βάση στα νύχια σας και πάρτε μία ιδέα από το παρακάτω βίντεο για να φτιάξετε και μόνες σας στο σπίτι. 

 

Ιδέες για υπέροχο πασχαλινό manicure 

 

 

how to: 

 

 

 

easter nails

Μπορείτε να αποκτήσετε όποιο πασχαλινό ή άλλο σχέδιο σάς αρέσει χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα νυχιών. Το παρακάτω βίντεο θα σας φανεί πολύ βοηθητικό. 

 

 

 

how to: 

 

 

bunny nails

Φυσικά το λαγουδάκι δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί στα πασχαλινά σχέδια για τα νύχια μας. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς μπορείτε να σχεδιάσετε και εσείς στα νύχια σας τα αξιαγάπητα λαγουδάκια. 

 

Ιδέες για υπέροχο πασχαλινό manicure 

 

 

how to:

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!