Home / Family  / Ιδέες για την πιο γλυκιά φωτογράφιση στην εγκυμοσύνη! 

Ιδέες για την πιο γλυκιά φωτογράφιση στην εγκυμοσύνη! 

Ιδέες για καλοκαιρινή φωτογράφιση στην εγκυμοσύνη από την Brightside by Dora Topalidou! 

Αν διανύετε την πιο όμορφη περιπέτεια της ζωή σας που δεν είναι άλλη από την εγκυμοσύνη σας, είναι σίγουρο πως θα θέλετε να απαθανατίσετε την πιο γλυκιά και ωραία αυτή περίοδο για μία γυναίκα, για να κρατήσετε τις υπέροχες αυτές στιγμές για μια ζωή! 

 

 

Το καλοκαιράκι είναι ιδανική εποχή για να αποτυπώσετε τις γλυκιές στιγμές της εγκυμοσύνης σας στον φωτογραφικό φακό, με τη βοήθεια ενός επαγγελματία φωτογράφου! Εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό και τις άριστες συνθήκες που σας προσφέρει το καλοκαίρι και φωτογραφηθείτε σε εξωτερικούς χώρους μόνη σας ή παρέα με τον πατέρα του παιδιού σας!

 

 

 

Μην διστάσετε όμως να απαθανατίσετε τις όμορφες στιγμές σας και σε εσωτερικούς χώρους, όπως για παράδειγμα στο δωμάτιο του μωρού! Φορέστε κάτι ρομαντικό, αέρινο και άνετο και αφεθείτε στον αγαπημένο σας φωτογράφο! 

 

 

 

 

Φωτογραφίες:

Δώρα Τοπαλίδου 

brightside.gr

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!