Home / Good Life  / Ιδέες για νοστιμότατο finger food

Ιδέες για νοστιμότατο finger food

Ιδέες για νοστιμότατο finger food
Οι καλύτερες ιδέες, νόστιμες και εύκολες προτάσεις για finger food που θα λατρέψετε εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι.

Εύκολο, γευστικά και ελκυστικό: σε ποιον άραγε δεν αρέσει το finger food; Αυτά τα mini μεζεδάκια και λαχταριστά καναπεδάκια; Δεν είναι μόνο χαριτωμένα είναι και πολύ νόστιμα.

 

Ιδέες για νοστιμότατο finger food

 

Μπορεί τα πάρτυ να μοιάζουν για εμάς παρελθόν, όμως με τον καιρό θα έχουμε ευκαιρίες για συνάξεις με την παρέα μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Για βραδιές ταινίας ή μικρότερα πάρτυ στην αυλή. Το finger food είναι το ιδανικό έδεσμα για να προσφέρετε στους καλεσμένους και να πάρετε θετικά σχόλια. Ή ακόμη για να φτιάξετε για τα παιδιά σας. Τι σας προτείνουμε:

 

 

Olive bites.

Σε 3 λεπτά αυτά τα καναπεδάκια είναι έτοιμα. Σκληρό τυρί στη βάση, στη μέση ζαμπόν και από πάνω πράσινες ελιές. Αν θέλετε μπορείτε ενδιάμεσα να προσθέσετε κάποια σος, μαγιονέζα ή κάποια αλοιφή όπως τυροκαυτερή.

 

 

 

Veggie Rolls.

Ιδανική επιλογή finger food για όσους ακολουθούν υγιεινή διατροφή και για όσους επίσης είναι χορτοφάγοι. Τα veggie rolls είναι ελαφριά και πολύ γευστικά. Μπορείτε να κάνετε πολλούς γευστικούς συνδυασμούς με τα λαχανικά που προτιμάτε. Σερβίρετε με ντιπ γιαουρτιού.

 

 

 

Crispy πατατούλες με σος.

Ψήνετε τις πατάτες στο φούρνο ώσπου να αποκτήσουν αυτή την τραγανή κρούστα. Συνοδεύετε με μία ή παραπάνω σος της αρεσκείας σας.

 

Ιδέες για νοστιμότατο finger food

 

Μπουκίτσες με ντομάτα και μοτσαρέλα.

Απλό, απόλυτα μεσογειακό και πολύ πολύ γευστικό. Οι μπουκίτσες με ντομάτα και μοτσαρέλα θα έχουν πολλή επιτυχία. Αν δεν είστε λάτρεις του συγκεκριμένου τυριού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φέτα ή κάποιο άλλο της αρεσκείας σας.

 

Ιδέες για νοστιμότατο finger food

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!