Home / Fashion  / Ιδέες για κομψά σύνολα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Ιδέες για κομψά σύνολα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Λάψτε την πιο γιορτινή βραδιά του χρόνου!

Ξέρουμε ότι δε θα ησυχάσετε αν δε βεβαιωθείτε ότι θα έχετε το τέλειο outfit τη βραδιά του χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν. Μην αγχώνεστε καθόλου! Οι επιλογές εκεί έξω είναι πολλές και σας περιμένουν, αρκεί να ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε. Αφού, λοιπόν, αποφασίσετε ποια στοιχεία σας είναι αυτά που θέλετε να τονίσετε με το ρούχο σας, πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε μερικές από τις ιδέες που σας δίνουμε.

 

 

1.To little black dress.

Πάντα ήταν και θα είναι το πιο safe και ταυτόχρονα διαχρονικά κομψό κομμάτι της ντουλάπας μας και σίγουρα θα αναδείξει ταυτόχρονα τον πιο σέξυ εαυτό σας. Επιλέξτε ένα μαύρο φόρεμα από δαντέλα ή σατέν και συνδυάστε το μαύρα ψηλοτάκουνα ή snakeskin μποτίνια και γίνετε η βασίλισσα του πάρτυ!

 

 

2. Το κόκκινο μακρύ φόρεμα.

Αν το πάρτυ στο οποίο πρόκειται να περάσετε τη βραδιά σας είναι ιδιαιτέρως επίσημο, επιλέξτε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα, το οποίο θα “εμπλουτίσετε” με χρυσά αξεσουάρ ή ακόμα και κοσμήματα με λίθους. Μια γούνινη ετόλ για πανωφόρι και μια κλασική μαύρη ή χρυσή γόβα θα ολοκληρώσουν ιδανικά το σύνολο.

 

 

 

3. Η ολόσωμη φόρμα

Αν είστε οπαδός της άνεσης ακόμα και στις πιο formal περιστάσεις, η ολόσωμη φόρμα σας δίνει την επιλογή να είστε ο εαυτός σας τη βραδιά των Χριστουγέννων. Επιλέξτε χυτά υφάσματα με λαμπερές λεπτομέρειες.

 

 

4. Μetallics

Oι μεταλλικές λάμψεις έχουν αυτή τη βραδιά την τιμητική τους. Είτε μίνι είτε μάξι, ένα φόρεμα με μεταλλικό εφέ θα σας δώσει τη δυνατότητα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε στο πάρτυ! Προσοχή στα αξεσουάρ, στα οποία θα πρέπει να κρατήσετε πιο χαμηλούς τόνους.

 

 

 

5. Το βελούδινο outfit

To βελούδο είναι ένα ύφασμα άμεσα συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα. Είτε σε φόρεμα, είτε σε κοστούμι, σας δίνει διάφορες εναλλακτικές για ένα σύνολο τουλάχιστον εντυπωσιακό και ταιριαστό με την περίσταση. Επιλέξτε τόνους πολύτιμων λίθων, όπως βαθύ κόκκινο, μπλε και πράσινο.

 

 

 

 

6. Παγέτες παντού!

Ακόμη κι αν θεωρείτε τις παγέτες υπερβολικές τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου, αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε μία εξαίρεση! Πιστέψτε μας. Ένα φόρεμα με παγέτες θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα σας φέρει στο επίκεντρο του πάρτυ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath