Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Zoë Kravitz chic και λαμπερή στο Paris Fashion Week

Η Zoë Kravitz chic και λαμπερή στο Paris Fashion Week

Φωτογραφήθηκε παρέα με τον πατέρα της Lenny Kravitz.

H Zoë Kravitz μαζί με τον μπαμπά της Lenny παρευρέθηκε στο fashion show του Saint Laurent στο Paris Fashion Week, ξεχωρίζοντας για το στυλ της. Η φρέσκια Zoë μάλιστα για να τιμήσει τον οίκο φόρεσε μία Saint Laurent μπλούζα με κρυστάλλους που έκλεψε τις εντυπώσεις. 

 

Η Zoë Kravitz chic και λαμπερή στο Paris Fashion Week

 

Με ένα ανοιχτόχρωμο εξαιρετικά casual jean και πολύ λιτή σε ό,τι αφορά το make up της, η Zoë Kravitz έδωσε έμφαση στο λαμπερό και κομψό μπλουζάκι που επέλεξε να φορέσει κι ήταν μάλιστα το key item της εμφάνισής της. Στην απόχρωση του elegant ασημί και με κεντημένα κρύσταλλα που προσδίδουν την αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, η ηθοποιός πέτυχε να διαμορφώσει ένα απλό και συνάμα πολύ chic αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε το look της με λεπτεπίλεπτα μαύρα πέδιλα με ψηλό τακούνι και λουράκια που δημιουργούν ένα ενδιαφέρον. 

 

Η Zoë Kravitz chic και λαμπερή στο Paris Fashion Week

Η Zoë Kravitz chic και λαμπερή στο Paris Fashion Week

 

Ο Lenny Kravitz έλαμπε επίσης δίπλα της. Εμφανίστηκε με ένα total black outfit, την κυριαρχία του οποίου έσπασε με μερικές λευκές λεπτομέρειες , ενώ επέλεξε να συνυδάσει διαφορετικές υφές υφασμάτων, συνθέτοντας ένα κομψό και λιτό outfit. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!