Home / Fashion  / Η Zendaya είναι το νέο πρόσωπο του Valentino

Η Zendaya είναι το νέο πρόσωπο του Valentino

zendaya_valentino
Ο διάσημος οίκος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τη γνωστή και πανέμορφη ηθοποιό.

 

O Pierpaolo Piccioli, Creative Director του Valentino, διάλεξε την Zendaya καθώς θεωρεί πως η ηθοποιός αποτελεί την καλύτερη εκπρόσωπο της σύγχρονης αντίληψης του για τον ρομαντισμό. Ο ίδιος οραματίζεται να δημιουργήσει έναν κόσμο, όπου θα κυριαρχεί η ενσυναίσθηση, η ευαισθητοποίηση και η προσωπική έκφραση του καθένα.

 

Courtesy of Valentino

 

Η Zendaya, μια δυναμική γυναίκα που εκφράζεται μέσα από την δουλειά της, αντανακλά την ταυτότητα και τις αξίες του σύγχρονου και σημερινού Valentino. Ο Pierpaolo Piccioli υποστηρίζει ότι η ηθοποιός είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει, διότι μοιράζονται τις ίδιες αξίες με ένα πιο προοδευτικό τρόπο, αξίες που πρέπει να εκφράσει και ο οίκος Valentino.

 

«Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα ως πρόσωπο του Valentino. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ξεκινώ αυτήν την καταπληκτική συνεργασία με τον Pierpaolo και όλη την οικογένεια Valentino”, δηλώνει η Zendaya.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

 

www.valentino.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.