Home / Fashion  / Η Yves Saint Laurent Summer 21 καμπάνια μας ταξιδεύει στο Παρίσι

Η Yves Saint Laurent Summer 21 καμπάνια μας ταξιδεύει στο Παρίσι

Yves Saint Laurent Summer 21

Το παραδοσιακό catwalk αντικαταστήθηκε από ευφάνταστες παρουσιάσεις συλλογών. Η νέα Yves Saint Laurent Summer 21 καμπάνια παρουσιάστηκε σε κάθε απόκρυφη γωνία του Παρισιού.

 

Ο Anthony Vaccarello έκανε και πάλι το ακατόρθωτο. Μετά την εντυπωσιακή παρουσίαση της συλλογής του στην έρημο και το μοναδικό video σε ένα αριστοκρατικό θέατρο, τόλμησε κάτι διαφορετικό. Αυτή τη φορά δημιούργησε μια νέα Yves Saint Laurent Summer 21 καμπάνια στην οποία η κομψότητα και το glam συναντάει την καθημερινότητα. Τοποθέτησε μοντέλα, με τις πανέμορφες δημιουργίες του, σε αθέατες γωνίες της πόλης του φωτός.

 

 

Ακόμα και μια βροχερή και μουντή μέρα το Παρίσι εξακολουθεί να εκπέμπει ομορφιά από παντού. Ο σχεδιαστής επέλεξε σημεία συμβατά με την απλή καθημερινότητα, όπως μια βόλτα στον Σηκουάνα ή τους γερανούς στις όχθες του, για να αποτυπώσει το νέο glam που κυριαρχεί. Οι mini φούστες, οι χρυσές λεπτομέρειες, τα πούπουλα, τα sexy biker shorts, τα high heels και τα elegant παλτό συνθέτουν ένα αντιθετικό σκηνικό.

 

 

Υπό τους ήχους ενός δραματικού, αλλά και αισθηματικού, γαλλικού τραγουδιού, ο Anthony μας μεταφέρνει σε μια ρομαντική ταινία εποχής στο Παρίσι. Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο άρτιο, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Η εποχή που διανύουμε φέρνει συνεχώς αλλαγές, τις οποίες ακολουθεί η μόδα, πάντα με έναν καλλιτεχνικό και μοναδικό τρόπο. Στο τέλος της καμπάνιας εμφανίζεται ο ήλιος, σηματοδοτώντας την ελπίδα και την αισιοδοξία.

 

 

www.ysl.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.