Home / Fashion  / Η Versace Jeans Couture συνεργάζεται με την Hey Reilly

Η Versace Jeans Couture συνεργάζεται με την Hey Reilly

Versace Jeans Couture

Η Versace Jeans Couture ενώνει τις δυνάμεις του με τη ψηφιακή δημιουργό Hey Reilly, για μια εντυπωσιακή capsule collection.

 

Η Hey Reilly, απόφοιτη του Βασιλικού Κολεγίου της Τέχνης, δημιουργεί ψηφιακές εικόνες, με μια ξεχωριστή αισθητική. Συγχωνεύει τη μόδα με την καλή τέχνη, κοινοποιώντας το πρωτοποριακό έργο της στα social media accounts της, κυρίως στο Instagram. Εκτός από άρτιο, το εξαιρετικό pop- γραφικό στυλ της χαρακτηρίζεται και από δόσεις χιούμορ. Αναλαμβάνει την καλλιτεχνική σκηνοθεσία ενός brand και αναπαράγει την ταυτότητα του σε ένα πολιτιστικό έργο.

 

Courtesy of Versace

 

Αυτή τη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας και να συνεργαστεί με τη Versace Jeans Couture. Συνδύασε μοναδικά πρόσωπα και σχέδια, που μοιάζουν τόσο αταίριαστα μεταξύ τους, φτιάχνοντας ιδιαίτερα και ironic patterns. Τολμηρά και εκκεντρικά, τα σχέδια της αντλούν έμπνευση από την κουλτούρα των Dj, του remixing, του scratching και του sampling.

 

Courtesy of Versace

 

Διάσημα πρόσωπα της ιστορίας πρωταγωνιστούν στα γραφικά πορτρέτα και κολάζ της. Διακοσμούνται από σύγχρονα στοιχεία και την pop κουλτούρα. Κάθε κομμάτι της νέας συνεργασίας αποδίδει αξία στην πρωτοτυπία, την άψογη ποιότητα, την εκλεπτυσμένη αισθητική και την αναζωογονητική αίσθηση της διασκέδασης. Οι δυναμικές φωτογραφίες συνοδεύονται και από gif, συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, το ψηφιακό με το αναλογικό.

 

Courtesy of Versace

 

www.versace.com

Photographer: Davit Giorgadze

 

Courtesy of Versace

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.