Home / Fashion  / Η Versace κυκλοφορεί το Greca sneaker

Η Versace κυκλοφορεί το Greca sneaker

Ο διάσημος οίκος Versace εισάγει ένα νέο Greca sneaker, εμπνευσμένο από το γεωμετρικό μοτίβο του brand.

 

Courtesy of Versace

 

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 ο οίκος Versace καθόρισε και εισήγαγε μερικά από τα μεγαλύτερα trends. Το signature γεωμετρικό μοτίβο του, με ελληνικές αναφορές, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή και πρωταγωνιστεί σε πολλά από τα σχέδια του. Αυτή τη φορά, ενέπνευσε τα καινούργια sneaker του brand, τα Greca sneaker, από τα καλύτερα που συναντήσαμε για αυτή τη σεζόν. Άνετα, ιδιαίτερα και πολύ εντυπωσιακά θα ταιριάξουν με κάθε σας outfit. Φέρνουν τη θάλασσα και όλες τις ομορφιές της στα πόδια σας.

 

Courtesy of Versace

 

Το sneaker έκανε το ντεμπούτο του στα runways και έρχεται σε χαμηλή και ψηλή έκδοση. Η ανυψωμένη εξωτερική σόλα του διαθέτει σε όλο το μήκος του χαραγμένο το Greca μοτίβο. Επιπλέον, συναντάμε αναφορές στο Medusa logo και στο print Tresor de la Mer. Απόλυτα καλοκαιρινό, girly και κομψό διατίθεται σε μπλε, κόκκινο, μοβ, ροζ, άσπρο και μαύρο.

 

Courtesy of Versace

 

Ανακαλύψτε το μέσα από το official site και απογειώστε τα summer outfits σας.

 

Courtesy of Versace

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.