Home / Fashion  / Η UGG υποστηρίζει τις γυναίκες!

Η UGG υποστηρίζει τις γυναίκες!

Τις ενθαρρύνει μέσα από μία σημαντική πρωτοβουλία.

Πριν λίγες ημέρες ήταν η Ημέρα της Γυναίκας και το αγαπημένο μας brand, UGG, κατάφερε στο πλαίσιο του δυναμικού project #POWEREDBYHER να ενθαρρύνει τις γυναίκες που κατέχουν αρχηγικές θέσεις στον τομέα εργασίας τους, να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να φτάσουν στην κορυφή, καθώς ήταν και είναι μικρό το ποσοστό των γυναικών,που έχουν καταφέρει να ανελιχθούν σε σημαντικές θέσεις.

 

Η UGG κυκλοφόρησε μια σειρά από video, στα οποία φιλοξένησε δύο άκρως δυναμικές γυναίκες, τη βραβευμένη με τρία αστέρια Michelin chef, Dominique Crenn, και τη Γαλλίδα καλλιτέχνη Claire Tabouret, η οποία δημιουργεί έργα που βασίζονται στη βαθύτερη έννοια της θηλυκότητας. Οι δύο αυτές γυναίκες-πρότυπα αποτελούν τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας για την άνοιξη-καλοκαίρι.

 

 

Οι γυναίκες φωτογραφήθηκαν με δύο διαφορετικά μοντέλα της νέας συλλογής, ένα fluffy πέδιλο από δέρμα προβάτου και ένα oversized sneaker, τα οποία κατασκευάστηκαν σε εργοστάσια, όπου το πρόγραμμα HERproject υποστηρίζει τις γυναίκες εργαζόμενες, ώστε να είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

 

 

 

 

Δείτε τα videos #POWEREDBYHER movement και προσθέστε το συγκεκριμένο hashtag στις δικές σας ιστορίες, ανοίγοντας τον πιο δημιουργικό διάλογο και γίνετε κομμάτι μιας σημαντικής πρωτοβουλίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath