Home / Fashion  / Η UGG δημιούργησε μια all- gender collection

Η UGG δημιούργησε μια all- gender collection

Για να γιορτάσει τον φετινό Pride Month, η UGG κυκλοφορεί μια all gender collection.

 

Η ελευθερία του να εκφράζεσαι, του να είσαι εσύ και του να αγαπάς. Ιδανικά, που ασπάζεται η UGG και το Pride foundation. Με τη συγχώνευση των ιδεών τους, το brand υποδημάτων δημιούργησε μια all gender collection. Επαναπροσδιορίζει την παραδοσιακή μορφή του χορού και τον μετατρέπει σε μια μορφή εικονικής εκδήλωσης προς τιμήν της LGBTQUIA κοινότητας. Μέσα από μια disco και 70s ατμόσφαιρα μας καλεί να “χορέψουμε” το χορό της αποδοχής της διαφορετικότητας.

 

 

Η καμπάνια εμπνέεται συγκεκριμένα από το φημισμένο αμερικανικό prom περιλαμβάνει φίλους του brand και μέλη του Pride Foundation. Υποδήματα, μπλουζάκια, φούτερ σε έντονα και χαρούμενα χρώματα και σχέδια. Φράσεις όπως, “Equality” και “Love”, διακοσμούν τη συλλογή με bold γραφικά. Οι διάσημες Fluff yeah κυκλοφορούν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ η Pride κουκούλα στα ρούχα μαγνητίζει τα βλέμματα.

 

 

Προς έκπληξη του κοινού, η εταιρεία υποδημάτων στηρίζει ακόμα περισσότερο την LGBTQIA κοινότητα. Πέρα από τη συλλογή αφιερωμένη στο Pride, με κάθε αγορά των Disco Stripe θα δωρίζονται 25$ στην κοινότητα. Ανακαλύψτε την υπέροχη και γεμάτη νόημα συλλογή εδώ.

Photos Courtesy: UGG

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.