Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Triumph εμπνέει και υμνεί τη γυναίκα μέσα από την καμπάνια “Embrace Change”

Η Triumph εμπνέει και υμνεί τη γυναίκα μέσα από την καμπάνια “Embrace Change”

Η Triumph καλεί την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάντυ Περσάκη, Ζέτα Δούκα, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη και Τάμπτα να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες, στη νέα καμπάνια “Embrace Change”.

 

Φέτος, όπως και κάθε χρονιά, οι γυναίκες χρειάζονται μια παραπάνω στήριξη, κατανόηση και έμπνευση. Η Triumph βρήκε έναν τρόπο να τις στηρίξει, δημιουργώντας τα Triumph Talks- “ Embrace Change”. Κάλεσε έξι υπέροχες και αληθινές γυναίκες, οι οποίες έχουν χαράξει τη δικιά τους μοναδική πορεία, να μιλήσουν για τις αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν. Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάντυ Περσάκη, Ζέτα Δούκα, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη και Τάμπτα δίνουν τη σκυτάλη σε κάθε γυναίκα.

 

 

Στόχος της καμπάνιας και των συμμετεχόντων είναι να  θυμίσουν στις γυναίκες πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουν και να αγαπούν τον εαυτό τους, αγκαλιάζοντας κάθε αλλαγή, που τους συμβαίνει. Οι 6 γνωστές Ελληνίδες θα μιλήσουν, όπως κάθε φορά, με ειλικρίνεια και θάρρος, επιθυμώντας να δώσουν την έμπνευση για αυτοπεποίθηση και δύναμη.

 

 

Οποιαδήποτε αλλαγή και αν μας συμβαίνει, μικρή, μεγάλη, όμορφη ή τρομακτική, μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο και με δύναμη. Ότι στόχο και αν θέσει μια γυναίκα, μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να πιστέψει στον εαυτό της. Για περισσότερα από 130 χρόνια η Triumph στηρίζει τις γυναίκες και γιορτάζει όλες τις αλλαγές τους. Δημιουργεί προϊόντα, που αγκαλιάζουν το σώμα τους όπως, το Fit Smart Bra.

 

Μπες στο www.triumphtalks.gr και ανακάλυψε όλες τις ομιλίες.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.