Home / Fashion  / Η Tod’s κυκλοφορεί την Graffiti collection

Η Tod’s κυκλοφορεί την Graffiti collection

Ιταλικά ποιοτικά έργα με street art, με την υπογραφή της Tod’s.

 

Μια συλλογή για άνδρες και γυναίκες, με πρωταγωνιστές τα πάνινα παπούτσια Gommino και τις τσάντες T Timeless, που δημιουργήθηκε από τον creative director της tod’s, Walter Chiapponi. Στη Graffiti Collection πηγή έμπνευσης είναι το street art, η αστική τέχνη και τα έργα του Keith Haring και του Jean Michel Basquiat. Η αισθητική των καλλιτεχνών διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο στη δημιουργική διαδικασία της συλλογής. Για το brand κάθε κομμάτι κρύβει και μια καλλιτεχνική αξία.

 

 

Ο κόσμος της μόδας και των γκράφιτι μοιράζονται μια κοινή γλώσσα ελευθερίας, έκφρασης, δημιουργίας και εφευρετικότητας. Γεγονός που τις καθιστά συνεχείς και παρόμοιες, ικανές να επηρεάζουν η μια την άλλη, δίνοντας ζωή σε υβριδικές και καινοτόμες μορφές τέχνης.

 

 

Στη συλλογή, οι αξίες που αντιπροσωπεύει η αστική τέχνη γιορτάζονται με τις λέξεις όνειρο, αγάπη και εμπιστοσύνη. Η σημασία της χειροκίνητης ικανότητας αυτής της τέχνης συνδέεται με τη δημιουργική πορεία της  χειροτεχνίας του brand.

 

 

www.tods.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.