Home / Fashion  / Η Stella McCartney κυκλοφορεί την πιο eco-friendly συλλογή της

Η Stella McCartney κυκλοφορεί την πιο eco-friendly συλλογή της

Ο οίκος Stella McCartney είναι το καλύτερο παράδειγμα για μια luxury και βιώσιμη προσέγγιση στη μόδα.

 

 

Μετά τη βιώσιμη καλοκαιρινή συλλογή με την Adidas και το φαντασμαγορικό show στο Λονδίνο, το brand είναι έτοιμο για ένα βήμα παρακάτω. Η Stella McCartney παρουσιάζει την πιο οικολογική συλλογή, που έχει σχεδιάσει ποτέ. Κυκλοφορεί μια Pre-Fall 2021 collection, ως μια εναλλαγή σε δροσερό καιρό, καθώς υποδεχόμαστε το καλοκαίρι. Η βρετανική εταιρεία luxury fashion γιορτάζει 20 χρόνια ως vegan brand. “Απαλλαγμένο” από δέρμα, γούνα και φτερά, το brand ατενίζει ένα μέλλον βιώσιμο και eco- friendly.

 

 

Κατασκευασμένη από 80% φιλικά, προς το περιβάλλον, υλικά, η συλλογή θέτει στο επίκεντρο την αειφορία. Οι ζωντανές αποχρώσεις έρχονται σε αντίθεση με τους ουδέτερους τόνους, δημιουργώντας μια τολμηρή, αλλά και χαλαρή εμφάνιση. Αθλητικές σιλουέτες, νάιλον μπουφάν, μπλούζες με επιρροές από τα 40s και φορέματα bodycon. Πλούσιες υφές, ανακυκλωμένα υλικά και εντυπωσιακά μοτίβα συνθέτουν μια εντυπωσιακή συλλογή.

 

 

Παιχνιδιάρικα παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ προσδίδουν στη συλλογή μια cool πλευρά, που συντροφεύει τη βιώσιμη προσέγγιση. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις 10 Ιουνίου, μέσα από το official site.

Photos Courtesy: Stella McCartney

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.