Home / Beauty  / Η Stella Maxwell και το νέο άρωμα Moschino μας ταξιδεύουν στο διάστημα!

Η Stella Maxwell και το νέο άρωμα Moschino μας ταξιδεύουν στο διάστημα!

Moschino

Ο διάσημος οίκος Moschino μας παρουσιάζει το νέο εκπληκτικό άρωμά του, με πρωταγωνίστρια την Stella Maxwell.

 

 

Ο Jeremy Scott ετοίμασε τη δικιά του αποστολή για το διάστημα και την στέλνει χάρη στη βοήθεια της Stella Maxwell. Το supermodel φόρεσε μια ολόσωμη, ασημί και διαστημική στολή και μας καλωσορίζει το ολοκαίνουργιο άρωμα του οίκου Moschino. Με όνομα “Toy Bubble Gum 2”, το νέο fragrance έρχεται στη signature συσκευασία με το αρκουδάκι, σε ροζ χρώμα. Συνδυάζεται τέλεια με το μανικιούρ του μοντέλου, το κραγιόν και το μπαλόνι από τσίχλα.

 

 

Στο video της καμπάνιας, η Stella κολυμπάει στη θάλασσα, ανοίγει το μπουκάλι σαν μια σαμπάνια και δέχεται ένα μπουκέτο από λουλούδια, φτιαγμένο από το νέο άρωμα. Τέλος, βλέπουμε το μοντέλο να αιωρείται ανέμελη στο διάστημα και να δοκιμάζει, γεμάτη ικανοποίηση, το νέο “Toy Bubble Gum 2”. Ο οίκος χαρακτηρίζει το νέο άρωμα λουλουδάτο, φρουτώδες και ανατολίτικο. Περιέχει ζαχαρωμένα εσπεριδοειδή, λεμόνι, πορτοκάλι, βατόμουρα, ginger, τριαντάφυλλο, ροδάκινο, κ.α.

 

Courtesy of Euroitalia

 

“Είχα ένα όραμα για το μπουκάλι. Να πετάει μέσα από το διάστημα, σαν έναν πύραυλο, και έτσι σκέφτηκα το concept. Θεώρησα ότι θα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό να μετατρέψω τη Stella σε αστροναύτη, η οποία θα δοκιμάζει το άρωμα με μηδενική βαρύτητα. Είναι ότι πιο ωραίο να δουλεύεις με φίλους και γι’ αυτό περάσαμε και οι δύο εκπληκτικά”, δηλώνει ο σχεδιαστής.

 

Courtesy of Moschino

 

Ανακαλύψτε το νέο “Toy Bubble Gum 2”, μέσα από το official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.