Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Sienna Miller αγαπά τα prints

Η Sienna Miller αγαπά τα prints

Η Sienna Miller casual – chic σε καθημερινή έξοδό της στη Νέα Υόρκη. 

H Sienna Miller λατρεύει τη μόδα και έχει αδιαμφισβήτητα το δικό της, προσωπικό στυλ. Σε μία πρόσφατη καθημερινή έξοδό της μας απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι γνώστρια του fashion κόσμου και πως τα καταφέρνει περίφημα όταν πειραματίζεται και δοκιμάζει απροσδόκητους ή και πληθωρικούς συνδυασμούς.

 

Η Sienna Miller αγαπά τα prints

 

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη με ένα casual outfit που ήταν ταυτόχρονα κομψό και σύγχρονο, ενώ το στοιχείο που το έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως επέλεξε να συνδυάσει δύο prints μαζί. H όμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα ανοιχτό γκρι πουλοβεράκι με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα (το διακρίναμε από τη λαιμόκομψη), ενώ διάλεξε ένα leopard κολάν το οποίο συνόδευσε με woolly μπότες του οίκου Gucci, οι οποίες είναι ζεστές, elegant αλλά και πολύ πληθωρικές χάρις στο κλασικό λογότυπο του οίκου. Ολοκλήρωσε το look της με ένα παλτό σε γκρι απόχρωση και σε ίσια γραμμή, με λεπτεπίλετα χρυσά σκουλαρίκια και με ένα πορτοφόλι σε έντονο κόκκινο χρώμα. 

 

Η Sienna Miller αγαπά τα prints

 

Όσο για το make up, ακολούθησε την προσέγγιση του natural στυλ και βγήκε τη βόλτα της εντελώς άβαφη, πιάνοντας τέλος τα μαλλιά της σε έναν ψηλό, ατημέλητο κότσο. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!