Home / Beauty  / Η Rosie Huntington-Whiteley κυκλοφορεί νέα καλλυντικά

Η Rosie Huntington-Whiteley κυκλοφορεί νέα καλλυντικά

Η Rosie Huntington-Whiteley κυκλοφορεί νέα καλλυντικά
Σε συνεργασία με το brand Hourglass Cosmetics.

H εντυπωσιακή Rosie Huntington-Whiteley γίνεται η face ambassador του brand Hourglass Cosmetics, ενώ ετοιμάζει μία νέα σειρά προϊόντων μακιγιάζ, που έρχεται να προστεθεί στην τεράστια λίστα των beauty συλλογών που φέρουν το άρωμα celebrities.  

 

Η Rosie Huntington-Whiteley κυκλοφορεί νέα καλλυντικά

 

 

H όμορφη ηθοποιός και μοντέλο έχει το δικό της beauty brand, Rosie for Autograph Beauty, οπότε διαθέτει μία εμπερία στον κόσμο των καλλυντικών. Για αυτόν τον λόγο, καθώς και για την φρέσκια εμφάνισή της, επιλέχθηκε από το brand καλλυντικών ως το πρόσωπο που θα επικοινωνήσει και θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα items του cruelty-free και πολυτελούς beauty brand. 

 

 

 

 

Η Rosie Huntington-Whiteley με ένα post στο instagram της έδειξε στους fans της το concealer της νέας σειράς, ενώ μας ενημέρωσε πως μας περιμένουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τα items της συλλογής. Ακόμη δήλωσε εξαιρετικά περήφανη και ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία και μας έκανε γνωστό πως χρησιμοποιεί εδώ και καιρό τα προϊόντα του συγκεκριμένου brand. Αναμένουμε λοιπόν την αποκάλυψη των υπόλοιπων items. 

 

www.hourglasscosmetics.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!