Home / Fashion  / Η Romee Strijd μας παρουσιάζει την Simply Elegant collection του brand NA-KD

Η Romee Strijd μας παρουσιάζει την Simply Elegant collection του brand NA-KD

Το διάσημο μοντέλο και άγγελος της Victoria’s Secret πρωταγωνιστεί στην Simply Elegant Collection του fashion brand NA-KD.

 

Το καλοκαιρινό fashion όνειρο που επιθυμεί κάθε γυναίκα είναι γεγονός χάρη στη Romee Strijd και την καινούργια της συνεργασία. Ως νέο πρόσωπο του fashion brand NA-KD, το μοντέλο πρωταγωνιστεί στην Simply Elegant collection, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Το brand άντλησε έμπνευση από την ίδια τη Romee, καθώς η ομορφιά και η προσωπικότητά της αποπνέουν ακριβώς το είδος της κομψότητας που αναζητούσαν.

 

Courtesy of NA-KD

 

Συνεργάστηκαν άψογα και κατάφεραν να συνθέσουν μια συλλογή και μια καμπάνια με μια αίσθηση πολυτέλειας. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα το κατάλληλο outfit για τις καλοκαιρινές μέρες, συντροφεύοντας τους στις πιο ανέμελες στιγμές. Όσα φανταστήκατε για τα summer looks σας, το NA-KD σας τα παρέχει, σχεδιάζοντας ρούχα με γνώμονα την ποιότητα, την άνεση και τα hottest summer trends.

 

Courtesy of NA-KD

 

Sets από κοστούμια και cigarette pants, wrap tops, shorts, αέρινα φορέματα, παστέλ χρώματα, cropped blazers και θηλυκές midi φούστες. Τι άλλο να ζητήσετε για το καλοκαίρι; Δημιουργήστε μια ρομαντική, sexy και κομψή εμφάνιση, ανακαλύπτοντας την Simply Elegant collection και μπείτε σε summer mood, όπως η Romee Stijd.

 

 

www.na-kd.com

Courtesy of NA-KD

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.