Home / Beauty  / Η Reese Witherspoon είναι η νέα global ambassador της Biossance

Η Reese Witherspoon είναι η νέα global ambassador της Biossance

Η ηθοποιός Reese Witherspoon έκλεισε μια πενταετή συμφωνία με το beauty brand Biossance, ως η νέα του global ambassador.

 

Μια ακόμα celebrity που μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς. Η βραβευμένη ηθοποιός Reese Witherspoon αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα του skin care και να μοιραστεί με τους fans της τα δικά της μυστικά ομορφιάς. Το brand Clean Beauty Biossance όρισε την Reese ως την καινούργια παγκόσμια πρέσβειρα του, με ένα πενταετές συμβόλαιο. Η ηθοποιός πάντα ενδιαφερόταν για την καθαρή ομορφιά, ενώ άρχισε να ακούει όλο και περισσότερα για τη Biossance. Εντυπωσιάστηκε με τα καταπληκτικά προϊόντα της και με το πόσο αποτελεσματικά είναι.

 

Reese Witherspoon

Courtesy of Biossance

 

Το ίδιο ενθουσιασμένο, με την καινούργια συνεργασία, είναι και το brand. Υποστηρίζει πώς η Reese θα αποτελέσει τον ιδανικό εκπρόσωπο της εταιρείας, για να μοιραστεί τις πληροφορίες των προϊόντων, σε μεγάλες κατηγορίες καταναλωτών. Δηλώνει πώς η ηθοποιός, με τη λέσχη βιβλίου της, έχει την ικανότητα να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο άνοιγμα για μάθηση. Σκοπός του brand είναι η Reese να ενδυναμώσει το κοινό και να το εκπαιδεύσει.

 

 

Κατά κάποιο τρόπο, αυτή η συνεργασία αφορά τη διεύρυνση των γνώσεων μου. Η Biossance αναπτύχθηκε από εμπειρογνώμονες γυναίκες με πραγματική εστίαση στις γυναίκες. Επιθυμώ να μεταδώσω αυτά τα θέματα στον κόσμο”, δηλώνει η Witherspoon.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.