Home / Beauty  / Η Rare Beauty της Selena Gomez φροντίζει για το καλοκαιρινό make up

Η Rare Beauty της Selena Gomez φροντίζει για το καλοκαιρινό make up

Το beauty brand της Selena Gomez, Rare Beauty, κυκλοφορεί δύο ολοκαίνουργια και εκπληκτικά προϊόντα για το summer make up μας.

 

Μετά την εκπληκτική και meaningful collection “Stay Vulnerable”, η Selena Gomez επιστρέφει με νέα make up products. Η νέα Rare Beauty συλλογή αποτελείται από μια παλέτα με σκιές ματιών και ένα Primer. Το beauty brand ανυπομονεί για το καλοκαίρι, εμπνέεται από αυτό και φροντίζει για το δικό μας. Στο επίκεντρο της συλλογής βρίσκεται η φροντίδα των summer make up μας, για ένα υπέροχο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

 

Courtesy of Rare Beauty

 

Το Discovery Eyeshadow palette διαθέτει τη μακρόχρονη και ανθεκτική φόρμουλα του beauty brand. Περιλαμβάνει επτά διαφορετικές αποχρώσεις, τις οποίες η Selena ονόμασε συλλογικά “True to Myself”. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε matte και μεταλλικά φινιρίσματα ή να τα αναμείξετε, για μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση μακιγιάζ. Οι σκιές, με απαλή και κρεμώδη υφή, έρχονται σε μια κομψή συσκευασία με την υπογραφή της Rare Beauty.

 

 

Εκτός από το make up, φροντίζει και για την υγεία και την ποιότητα της επιδερμίδας. Δημιούργησε το Always an optimist pore diffusing primer για ένα απαλό και λαμπερό δέρμα. Πρόκειται για ένα ελαφρύ και μαλακό gel, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να “θολώνει” τους πόρους και να διατηρεί φρέσκο το πρόσωπο. Περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, λωτό, γαρδένια και λευκό νούφαρο, για ένα θρεπτικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα. 

 

www.rarebeauty.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.