Home / Fashion  / Η Prada Galleria campaign καταγράφει το αιώνιο όνειρο της μόδας

Η Prada Galleria campaign καταγράφει το αιώνιο όνειρο της μόδας

Ανακαλύψτε την καινούργια καμπάνια του οίκου, μέσα από την οποία επαναπροσδιορίζεται η iconic Prada Galleria τσάντα.

 

Ο κόσμος της μόδας εγείρει τη φαντασία και την αυξανόμενη δημιουργικότητα. Η μαγεία συναντάει την οικειότητα, μέσα από την επίμονη σχεδίαση, με φροντίδα και αγάπη. Ο οίκος Prada αποσκοπεί στην υπενθύμιση της αγνότητας του ονείρου της μόδας, μέσα από την καινούργια καμπάνια. Η Hunter Schafer, ηθοποιός στο Euphoria, και ο σκηνοθέτης Xavier Dolan δίνουν μια νέα έκδοση στην iconic Prada Galleria τσάντα, εξετάζοντας τον κόσμο από έξω προς τα μέσα.

 

 

Χωρίς προκαταλήψεις και με πλήρη ελευθερία, η ηθοποιός προσδιορίζει, με το δικό της όραμα, την τσάντα και το όνειρο της μόδας. Αντλώντας έμπνευση από την αδιάκοπη γοητεία της βιομηχανίας και του κινηματογράφου, διερευνώνται διαφορετικές πτυχές στο όνειρο. Ο καθένας, από εμάς, έχει τη δικιά του αφήγηση, μέσα από την οποία ξεδιπλώνονται αιχμαλωτισμένες σκέψεις και συναισθήματα.

 

Courtesy of Prada

 

Με μια αθωότητα, αφέλεια, χαρά και αισιοδοξία, η καμπάνια προσθέτει μια προσωπική  πινελιά στον κόσμο των ονείρων. Η Schafer είναι μια σύγχρονη ηρωίδα, που αποπνέει ρομαντισμό και διαφορετικές φαντασιώσεις. Κινηματογραφικά πλάνα δημιουργούν ένα εργοστάσιο ονείρων του Hollywood και μας ταξιδεύουν νοερά. Το φυλαχτό και ο συνοδοιπόρος για αυτό το ταξίδι, η iconic τσάντα, που επαναπροσδιορίζεται σε διαφορετικές τοποθεσίες και οράματα, και υπόσχεται να συγκλονίσει.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.