Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Olivia Rodrigo είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της μουσικής

Η Olivia Rodrigo είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της μουσικής

Γνωρίστε την Olivia Rodrigo μέσα από ενδιαφέροντα facts, μέσα από τη ζωή και την καριέρα της.

 

 

Η Olivia Rodrigo γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 2003 στην Καλιφόρνια. Οι γονείς της κατάγονται από τη Γερμανία και από τις Φιλιππίνες, αλλά μετακόμισαν στην Αμερική για να βρουν καλύτερη δουλειά. Ξεκίνησε την καριέρα της με την υποκριτική, με μια διαφήμιση της Old Navy και στη συνέχεια είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα video clip ως Grace Thomas.

 

 

Το 2016 ανέλαβε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μια σειρά στο Disney Channel την Bizaardvark, για τρεις σεζόν. Αργότερα, έπαιξε και σε μια ακόμη σειρά στο Disney Channel. Αφού τελείωσε και αυτή τη σειρά, αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με τη μουσική της καριέρα. Υπέγραψε με τη Interscope Records και τη Geffen Records.

 

 

Στις 8 Ιανουαρίου του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο Drivers License. Έλαβε πάρα πολύ καλές κριτικές και έσπασε δύο ρεκόρ στο Spotify και στο Billiboard. Μετά από αυτήν την επιτυχία έχει κυκλοφορήσει και άλλα τραγούδια όπως: Déjà vu, Good 4 u, Brutal, Happier, Favorite Crime, Hope Ur Ok, κ.α. Είναι τεράστια θαυμάστρια της Taylor Swift και της Lorde. Θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της μουσικής και το δεύτερο της album θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου 2021.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.