Home / Beauty  / Η Olivia Palermo λάνσαρε τη δικιά της beauty line!

Η Olivia Palermo λάνσαρε τη δικιά της beauty line!

Η fashion expert και επιχειρηματίας ανακοίνωσε τη δημιουργία και την κυκλοφορία της Olivia Palermo Beauty.

 

Εδώ και πολλά χρόνια η Olivia Palermo έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της ομορφιάς. Το 2018 άρχισε να σκέφτεται να δημιουργήσει μια δικιά της beauty line. Η ιδέα, που κρύβεται πίσω από το νέο της εγχείρημα, είναι να προσεγγίσει την ομορφιά με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζει τη μόδα. Να συστήσει την Olivia Palermo Beauty, ως την απόλυτη ντουλάπα ομορφιάς. Προιόντα που θα ενδυναμώσουν την επιδερμίδα σας μέρα και νύχτα και θα χαρίσουν το επιπλέον glam, το τελευταίο άγγιγμα στον καμβά του προσώπου σας.

 

Courtesy of Olivia Palermo Beauty

 

Κάθε κομμάτι προορίζεται στο να γιορτάζεται και να εκτιμάται, κάτι που θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Όπως τα κειμήλια, αλλά να χρησιμοποιούνται καθημερινά. Τα beauty products είναι απαλλαγμένα από σκληρότητα, είναι vegan και όσο το δυνατόν πιο βιώσιμα. Η επιχειρηματίας στοχεύει στη δημιουργία ενός αξιόπιστου και εκπληκτικού ταξιδιού ομορφιάς, το οποίο δεν θα προκαλεί βλάβη στο δέρμα, αλλά ούτε και στο περιβάλλον.

 

Courtesy of Olivia Palermo Beauty

 

Μέσα από τη συλλογή θα βρείτε products για skin care και για make up. Δυο εκπληκτικές παλέτες σκιών, σε μοναδικά χρώμα και απαλή υφή, και matte κραγιόν σε τρεις αποχρώσεις. Για την επιδερμίδα, διατίθεται ένα mist και ένα serum. Όλα τα προϊόντα κυκλοφορούν σε μια gold και vintage συσκευασία, εμπνευσμένη από τα κοσμήματα της Olivia.

 

Courtesy of Olivia Palermo Beauty

 

www.oliviapalermo.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.