Home / Family  / Η Nitra Gallery δημιούργησε ένα art ebook με δραστηριότητες για παιδιά

Η Nitra Gallery δημιούργησε ένα art ebook με δραστηριότητες για παιδιά

nitra_gallery_ebook
Δραστηριότητες Τέχνης για τους Μικρούς μας φίλους από δεκαεφτά καλλιτέχνες & τη Nitra Gallery, μέσα από το δίγλωσσο ebook “Creative at Home”.

Πώς μπορεί η Τέχνη να μας βοηθήσει σήμερα; Πώς μπορεί η Τέχνη να μας ανακουφίσει σήμερα πρακτικά σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες; Πώς μπορεί να μας βοηθήσει να διευρύνουμε τα ερεθίσματά μας και τους τρόπους έκφρασής μας, όταν είμαστε όλη μέρα σπίτι;

Με αυτό στο νου η ομάδα της Nitra Gallery προσκάλεσε καλλιτέχνες-συνεργάτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό να προτείνουν μια δική τους δραστηριότητα τέχνης, για τους μικρούς μας φίλους που είναι σπίτι μαζί με τους γονείς τους! Και αυτοί ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό!

Γιατί αν δεν ξέρουν οι καλλιτέχνες από τέχνη… ποιος ξέρει;

 

pantelis vitaliotis_quarantine_art_nitra
maria ikonomopoulou_quarantine_art_nitra

 

Προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με ζωγραφική, κολάζ, περίεργες τεχνικές και χειροτεχνίες όλων των ειδών που μπορούν να κάνουν παρέα με τους γονείς τους. Και μάλιστα αφού το lockdown είναι διεθνές… οι ιδέες έρχονται εκτός από την Ελλάδα, από τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Τουρκία και την Αμερική!

 

ardan ozmenoglu_quarantine_art_nitrapalatzidis-kraniotis_quarantine_art_nitra 

Roussopoulos_quarantine_art_nitra

Αυτή τη φορά είμαστε κυριολεκτικά όλοι σπίτι και όλοι μαζί παραμένουμε δημιουργικοί μέσα από δραστηριότητες που προτείνουν οι:

Παντελής Βιταλιώτης (Magneto) / Μαριλίτσα Βλαχάκη / Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος / Κατερίνα Ζαφειροπούλου / Βίκτωρ Κοέν (US/GR)/ Michel Lamoller (DE) / Έλλη Λαμπαδαρίδου / Anabel Leiner (DE) / Μαρία Οικονομοπούλου (NL/GR) / Ardan Ozmenoglu (TK) / Γιάννης Παλατζίδης & Χρήστος Κρανιώτης / Γιώργος Παπακαρμέζης / Alexandra Roussopoulos (FR) / Ελένη Σβυριάδη / Αναστάσης Στρατάκης / Γιώργος Τσεριώνης

 

yorogos paapakarmezis_quarantine_art_nitra

 

Επισκεφτείτε τη σελίδα της Nitra Gallery εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για να κατεβάσετε το ebook!

 

cover ebook nitra gallery_quarantine_art

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]


** Η Nitra Gallery θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν με τόσο ενθουσιασμό σε αυτήν την πρωτοβουλία. Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο μόνος τρόπος μπροστά είναι στηρίζοντας τις κοινότητές μας και το κοινωνικό σύνολο ο καθένας με ό,τι μέσο διαθέτει. Το δικό μας μέσο είναι η τέχνη και αυτή ήταν η δική μας  προσπάθεια ήταν να φέρουμε μαζί και όσους καλλιτέχνες αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο. Η διάθεσή τους ήταν πραγματικά συγκινητική και τους ευχαριστούμε.

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!