Home / Men  / Η Nintendo γιορτάζει 35 χρόνια Super Mario Bros με νέο Switch

Η Nintendo γιορτάζει 35 χρόνια Super Mario Bros με νέο Switch

Με αφορμή τον εορτασμό των 35 χρόνων Super Mario Bros, η εταιρεία παιχνιδιών Nintendo λανσάρει μια limited edition από Switch.

 

Courtesy of Nintendo

 

Ο αγαπημένος, σε μικρούς και μεγάλους, Super Mario Bros, επιστρέφει μέσα από μια ειδική έκδοση της Nintendo. Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών που μεγάλωσε τόσες γενιές, χαρίζει στο κοινό της μια νέα και περιορισμένη έκδοση του δημοφιλούς Nintendo Switch, αφιερωμένη στο λατρεμένο ήρωα.

 

Courtesy of Nintendo

 

Το καινούργιο Switch, με όνομα “Mario Red & Blue”, ντύνεται με τα signature χρώματα που φορούσε ο Super Mario, κόκκινο και μπλε. Μαζί με την κονσόλα έρχεται και μια κόκκινη θήκη. Επιπλέον, συναντάμε και στα δύο μαύρες και κίτρινες λεπτομέρειες, παραπέμποντας στο μουστάκι και τα κουμπιά του Super Mario.

 

Courtesy of Nintendo

 

Η νέα σειρά της Nintendo φέρνει νοσταλγία για τα παιδικά μας χρόνια, προσδίδοντας μια διασκεδαστική πινελιά του παλιού και αγαπημένου Super Mario στα νέα σας παιχνίδια. Η limited edition του Switch θα είναι διαθέσιμη στις 12 Φεβρουαρίου στο official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.