Home / Beauty  / Η natural hair μάσκα που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Η natural hair μάσκα που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Η natural φόρμουλα που θα κρατήσει αυτό το καλοκαίρι τα μαλλιά σου υγιή!

Πρόκειται για τη μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου και θα προστατεύσει τους καλοκαιρινούς μήνες τα μαλλιά σου. Το καλοκαίρι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο, τα πολλά μπάνια με σαμπουάν. Όμως υπάρχει λύση και είναι φυσική.

 

“Όχι” στο φριζάρισμα “ναι” στα λαμπερά μαλλιά.

Η συγκεκριμένη μάσκα κάνει τα μαλλιά σου πολύ λαμπερά και ταυτόχρονα θρέφει την τρίχα σε βάθος. Παράλληλα καταπολεμά το φριζάρισμα και δίνει τον απαραίτητο έλεγχο στα μαλλιά σου.

 
Η natural hair μάσκα που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι
 
Τι θα χρειαστείς:

Γιατί αβοκάντο και γιατί ελαιόλαδο:

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, βιταμίνη Ε, καροτενοειδή, φυτικές ίνες, μαγνήσιο, κάλιο, μαγγάνιο, χαλκό. Είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τη διατροφή μας και την υγεία μας, όπως επίσης και για την περιποίησή μας. Έχει σούπερ δράση στην επιδερμίδα και τα μαλλιά μας και για αυτό αποτελεί ευεργετικό συστατικό και για τις σπιτικές μάσκες ομορφιάς. Προσθέτει ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά μας, ενώ απομακρύνει την ξηρότητα και την ξηροδερμία.

Το ελαιόλαδο είναι ο υγρός θησαυρός της γης και ιδιαίτερα της ελληνικής. Είναι ένα καταπληκτικό φυσικό προϊόν για την υγεία και την ευεξία μας και με βάση αυτό γίνονται πλήθος καλλυντικών. Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα τα μαλλιά μας προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, αποτρέπει την καταστροφή και το σπάσιμο της τρίχας, μειώνει την εμφάνιση ψαλίδας και κάνει τα μαλλιά μας πιο βελούδινα και λαμπερά.

Ο συνδυασμός των δύο φυσικών συστατικών σου χαρίζει μια natural φόρμουλα που φτιάχνεις σε ένα μόλις λεπτό και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για την περιποίηση των μαλλιών σου τώρα το καλοκαίρι.

 

Η natural hair μάσκα που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Πώς θα τη φτιάξεις:

Πολτοποίησε ένα αβοκάντο και πρόσθεσε τη δόση από το ελαιόλαδο. Κάνε ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά σου με το μείγμα ξεκινώντας από το κρανίο σου. Άπλωσε λίγη έξτρα ποσότητα μάσκας στις άκρες. Άφησε για τουλάχιστον 40 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!